Szerintetek az rendben van, hogy az oktatóm (B kategória) azzal kezdett még első autóba ülés előtt, hogy 30 óra alatt biztos nem lesz meg a kötelező 580 km, hanem minimum a 40 óra? Bővebben lent.
Kérdezz ismerőst, de szerintem ez elég általános gyakorlat.
Amúgy bocs, de ez nem az elvekről szól, hanem arról, hogy jogsi kell, amitől eddig nagyvonalúan eltekintettél.:-) Nem helyeslem azt, amit az oktatók csinálnak (az enyém molesztálni is próbált annak idején), azt viszont nem értem, te miért akarsz nagy tempót gyakorolni, ha állításod szerint penge vagy? Adj egy kis plusz pénzt az oktatódnak, és egyezz meg vele, hogy 30 óra, nem több, gyakoroljátok be azokat az útvonalakat, ami KRESZ szempontjából problémás lehet.
Honnan kellett volna az oktatónak tudni, hogy évek óta szabálysértően vezetsz??? Aki törvénytisztelő, és az oktatóval ül először volánnál, annak biztos nem elég a 30 óra (hacsak nem iszonyú nagy tehetség és / vagy van lehetősége órán kívül, elhagyatott helyen gyakorolni). Abban meg az oktatónak van igaza, hogy ne a pályán menjetek, ott "bárki" tud vezetni, a városi forgalom nehezebb.
"a vizsgabiztos lefizetése evidencia manapság" - ja, így persze nem lesz gond, hogy átengedjenek:P - bár ha olyan marha penge vagy, akkor esetleg menne anélkül is...
Amúgy tényleg lehúzás, de ez egy ilyen műfaj. Az oktatók rettenő alul vannak fizetve, a hatóság meg alig várja, hogy megvághassa az embereket, és újra kérhesse a vizsgadíjakat! Persze ez nem szép, már csak azért sem, mert egy csomó embernek hazavágják az önbizalmát a mondvacsinált hibákkal és a megalázásokkal - de téged ilyen veszély ugye nem fenyeget:P
Ha tényleg csináltál költségvetést, abba bele kellett volna kalkulálnod a "plusz költségeket", ami esetedben nem kellett volna kimerüljön a vizsgabiztosnak szánt kenőpénzben!
kamu, hogy nincs meg 30 óra alatt!!! én már 670km körül jártam, amikor 30 órám volt, most 42 óránál járok és 790 km-nél...
azért kell a 30 órán felül vezetni, mert megvágnak, én is tudok vezetni, nekem jó fej oktatóm van és, volt hogy úgy vezettem, hogy be se írta órának, egyszerűen csak a statisztika miatt buktatják azt, aki 30 óránál ha meg van a km elmegy vizsgázni
20l szeged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!