Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen a nővérem?

Miért ilyen a nővérem?

Figyelt kérdés

A nővérem 19 éves. Állandóan piszkál és minden mozdulatomat kritizálja. Folyton rám förmed pl. én megkérdezem hogy kér e üdítőt akkor ő NEM KELL!!!! Hagyjál békén!!! Titkolózik is, dohányzik úgy, hogy ana nem tudja, és mondjuk szülinapomra kapok valami csokit, elrakom és pár nap múlva csak a papír van a helyén.

Kritizál hogy ezt így csináljam, azt nem úgy kell

pl. takarítok a szobámban. Egy kicsit poros marad a szekrény és ő már jön is hogy b***meg kész disznóól a szobád!! Hányszor takarítottál? Életedben egyszer????

Régen nagyon jó volt pedig a kapcsolatunk. Én felnéztem rá. Mondjuk mi ég és föld vagyunk, de mint mondtam, régen nagyon jól elvoltunk.

Még mások előtt is megaláz. Már a sírógörcs kerülget.

Miért ilyen????

2016. jún. 10. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem bátyám van (én is fiu vagyok), mondjuk köztünk csak 3 év van, de ha ilyen sz*mét velem én mindig elkezdek vele kiabálni és elhordom mindennek pl: Ha kritizálja hogy kupi van a szobádban akkor én azt csinálnám, hogy mondanám neki hogy fogd be a p**ád,nem vagyok kíváncsi egy id**ta véleményedre ha meg nem tetszik akkor csináld meg te... valahogy igy :D általában ilyenkor mond rám valamit hogy te f+ vagy idegbeteg aztán otthagy.. :D te meg boldog lehetsz mert kiálltál magadért és ugymond nyertél.. :D
2016. jún. 12. 16:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberekkel felesleges vitába szállni -tapasztalatból mondom.

Én a helyedben, ha továbbra is flegmán viselkedne velem, nem szólnék hozzá. Ne takaríts helyette vagy próbálj meg kedves lenni vele. Ha téged megaláz, vágj vissza (pld. "A húgom olyan kupis mostanában...borzasztó", mire "De én legalább nem alázlak meg mások előtt"). Hidd el, előbb-utóbb rájön, hogy nem jó amit csinál, és amikor megenyhül béküljetek ki.

De egy néhány hetes-hónapos mosolyszünet nem fog megártani.

2016. júl. 4. 17:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos nem változott semmi azóta hogy feltettem a kérdést, de megpróbálom valahogy elviselni.

Még egyszer köszi!

2016. júl. 12. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!