A nővérem mostanában miért ilyen?
Figyelt kérdés
Folyton táskás a szeme,nem csak reggel mint általában,könnyesek a szemei és ragadnak össze a szempillái.
Sokat okoskodik ,és veszekszik anyával és apával,reggel mikor felkell csipásak de szuper csipásak a szemei.Az orvos adptt cseppeket neki de semmi.A tanulmányai is romlottak.Most miért ilyen?Ha akarok vele beszélni akkor
csak épp megengedi,hogy feltegyek egy kérdést s aztán számba se vesz.Engem már zavar,miért let ilyen?Nem alszik éjjel és napközben morcos?
2016. ápr. 15. 16:39
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy én 12 éves vagyok ő meg 14
2016. ápr. 15. 16:39
3/5 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném...a wifi éjjel kivan húzva,máshonnan nincs ahonnan jelet kapjon és megái sincsenek.Erre gondoltam én is előszőr de nem ez lesz
2016. ápr. 15. 18:20
4/5 anonim válasza:
"Sokat okoskodik ,és veszekszik anyával és apával"
"Ha akarok vele beszélni akkor csak épp megengedi,hogy feltegyek egy kérdést s aztán számba se vesz"
Esetleg kamaszodik?
5/5 anonim válasza:
Kamaszodik, hormonális változások, magánéleti probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!