Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen velem a bátyám,...

Miért ilyen velem a bátyám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig is ő volt itthon a "kedvenc", a kitűnő tanuló, az okos, a rendes. Állandóan atyáskodni akart felettem, folyton számon kérte, hogy mikor, kivel, hova megyek, beszólogatott, hogy miért nem tanulok, pedig többre lennék képes, így semmire nem fogom vinni, stb. És ez csak rosszabb lett, mikor őfelségét fölvették a rendészeti suliba, addig is el volt szállva magától, de onnantól kezdve, csak még jobban, már volt, hogy szó szerint szobafogságot akart adni nekem, mert szerinte olyan "rossz társaságba keveredtem, és a jegyeim romlottak". De még ez is hagyján volt, a mostani helyzethez képest, ugyanis miután őfelsége végzett a sulival, föl is vették dolgozni, és most annyira el van telve magától, hogy ő rendőr lett, mintha a világ irányítását bízták volna rá. Itthon meg a helyzet csak még rosszabb lett, mikor megtudta, hogy bukásra állok több tantárgyból, szó szerint leült velem tanulni, és még KI IS KÉRDEZTE az anyagot. Addig nem mehettem el, amíg kívülről nem fújtam az egész leckét. Meg kiselőadásokat tart nekem, hogy vigyázzak a szórakozóhelyeken, mert akármit belerakhatnak az italomba, aztán betuszkolnak a kocsiba, és hatan, heten megerőszakolnak. Meg még példákat is mond, hogy a pont most volt egy hasonló eset, (persze, mindig pont akkor van egy hasonló eset) a lányt többen megerőszakolták, és nem is emlékezett semmire. Meg mikor anyu éjszakás, őt kell hívnom, és tőle kell engedélyt kérnem, ha 7 után még lent akarok maradni a haverokkal. És ez még semmi, még tudnék mesélni.... El tudjátok képzelni ez milyen bosszantó? Úgy viselkedik, mintha az apám lenne, anyu pedig természetesen mindig őt védi, mindig neki ad igazat.

Valaki tudna tanácsot adni, hogy mit csináljak, hogy ne parancsolgasson, és ne viselkedjen úgy, mintha ő lenne az apám?

(Bocsánat, ha sokat írtam, de ez most így kijött belőlem.)

L/18

2016. jún. 4. 19:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Hű de szar neked, hogy törödnek veled...<facepalm>
2016. jún. 4. 19:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, bukásra állsz egy csomó tárgyból, és sérelmezed, hogy addig ott ül, amíg nem tudod az anyagot? Szerintem nincs igazad, és inkább köszönd meg, hogy foglalkozik veled....
2016. jún. 4. 19:13
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Az a fura, hogy úgy írsz, mint egy 14 éves...

18 évesen elvileg az ember magától csinálná így a dolgokat: nem sz..rik bele a saját jövőjébe, ha bukásra áll, javít... stb.

Biztos, hogy 18 vagy?

2016. jún. 4. 19:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Na jó, csak 20-án leszek 18, de gondoltam az már úgyis mindjárt itt van..
2016. jún. 4. 19:26
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem főnökösködik, hanem törődik veled, aggódik érted. Szerintem inkább örülj neki!
2016. jún. 4. 19:34
 6/15 anonim válasza:
100%

Én eltudom képzelni. :) Valaki foglalkozik veled, jajj, istenkém. Más gyerek örülne, ha ennyire foglalkoznának vele.

Majd sírni fogsz ha nem arany életed lesz. 14/F :)

2016. jún. 4. 19:40
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Borzasztó, hogy van egy bátyád, aki nem akarja, hogy megbukj és hogy bántsanak..szörnyen sajnállak..
2016. jún. 4. 20:17
 8/15 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy nem fogjátok érteni, senki sem érti... :(
2016. jún. 4. 21:24
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
Tudod, te most szembemész az autópályán másokkal, de azt hajtogatod, hogy más a hibás.
2016. jún. 4. 21:36
 10/15 anonim ***** válasza:
8%

tipikus mai kemény legény aki a család nő tagjainak játsza az eszét

legközelebb önsd képen egy pohár forró italal

2016. jún. 4. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!