Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem beszel velem bátyám?

Miért nem beszel velem bátyám?

Figyelt kérdés
10 evvel idosebb. WoW-ozik is és idegbeteg fuggo lett belole. Én is szoktam jatszani de azért ennyire... Most meg ujra játszik a hülye haverjaival ezert csak ordibal mindenkivel.. Eddig tok jol megvoltunk de most szoba se all velem.. Ha veletlen szól akkor is csak csunyan.. Meg nem tudom eljönni mellettem ugyan, h ne usson vagy rúgjon belem... Mit kezdjek vele? Mert ez így rohadt szar helyzet..
2016. máj. 3. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csapatot gyűjtenék ellene a játékban és leverném ott... :D
2016. máj. 3. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Én meg feldarabolnám a VGA kábelét.

Amúgy ilyenek a kockák, szóval kerüld el, ne foglalkozz vele.

2016. máj. 3. 19:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Tiszta pro.. Leverni nem lehet 😂😂 raadasul egy frakcioban vagyunk. És o segit nekem 😂😂 meg kb egy eletre megutalna 👊
2016. máj. 3. 19:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Eldarabolnam a kabelt torkom elvagna.. Már megkergetett Nagy kessel.. Szinte a semmiert.. Elkerulni nem tudom... És ki sem birnam..
2016. máj. 3. 19:10
 5/11 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm
2016. máj. 3. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szüleitek mit szólnak ehhez? :/
2016. máj. 3. 19:19
 7/11 acelsziv ***** válasza:
100%
törd fel a fiókját és nullázd a karakterét
2016. máj. 3. 20:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát a szüleim mit szólnak? Mamánál vagyunk szinte egész nap mivel n.apánk hetente jár haza anya meg sokáig dolgozik.. Szóval ilyen kettő otthonunk van.. Általában mamáék rászólnak, és anyáék is persze, de hát hülye..
2016. máj. 3. 20:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Feltörni viszont nem szeretném de nagyon sok esélyem van arra h kitöröljek neki mindent.. Pl most este is Bg-zni kellett neki.. És egyrészt sajnálnám kitörölni.. Sok munkája van benne.. Sohasem voltam olyan aki ezt nem tudja értékelni, mivel tudom mennyivel jár egy kari, még ha vette is :)
2016. máj. 3. 20:39
 10/11 Zedricht ***** válasza:
78%

Az ilyenekkel nem nagyon lehet mit kezdeni.

En is szoktam mostanaba jatszani par osztalytarsammal, es tok jol eltudunk szorakozni, amig fel nem jon megegy osztalytarsam es ha valami nem sikerul akkor egybol mindenki nyomorekcsicska lesz merthogy nemtud jatszani. Csak azt eszrevehetne hogy o napi 5 orat jatszik kiskora ota en meg egy het alatt max 3at.

2016. máj. 3. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!