Tesomnak nem adtam kolcson egy piti osszeget most nem beszel velem?
Mekkora lett volna az a piti összeg? És milyen a kapcsolatotok a tesóddal egyébként?
Ha valóban csak egy egyszeri összegről van szó, és nem csinál belőle rendszert, és megbízható a tesóm, és nekem nem okoz fennakadást az összeg, akkor adnék neki. De csak ezen feltételek együttes fennállásával. Mi a tesómmal pl. többször adtunk már egymásnak kölcsön kisebb-nagyobb összegeket, mert tudtuk, hogy a másik megadja, amint tudja, és egyszer én kerültem szorultabb helyzetbe, egyszer ő (mondjuk nem gyakran volt ilyen). De ezek mi vagyunk.
Bocs, de igen, az vagy.
Aki elvi kérdést csinál abból, hogy a saját testvérének segítsen, az egy aljas féreg.
Még ha milliós összegről lenne szó... nem tudom, nálad mennyi a "piti összeg", de nyilván nem olyan, ami földhöz ver. Nyilván más a helyzet, ha mondjuk halálosan rossz a viszony köztetek, nem az jön le, hogy köztetek eddig így lett volna.
Direkt kiszúrni a saját testvérrel... nem ragozom, emberileg egy nulla vagy.
Te még ezek után a testvérének nevezed magad?
Kívánom, hogy egyszer te is kerülj olyan helyzetbe, amikor csak egy valakire számíthatsz, és kívánom, hogy ő is ugyanígy köpjön pofán. Aljas kis genyó.
#6: vagy nem.
De még ha tényleg az lett volna a vége, akkor is én mindenképp jobban érzem magam, ha tudok a saját testvéremnek segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!