Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesomnak nem adtam kolcson...

Tesomnak nem adtam kolcson egy piti osszeget most nem beszel velem?

Figyelt kérdés
Tesomnam nem adtam penz kulfoldrol akart hazajonni es csak ram szamithatott elvileg. Mondtam neki hogy nalam az elvi kerdes hogy nem adok kolcson azota nem valaszol az uzeneteimre. En vagyok most a rossz ember?
2016. ápr. 12. 10:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%

Oké, hogy elvből nem adsz kölcsön.

De ha annyira piti az összeg akkor miért nem adtad oda örökbe, ajándékba?

2016. ápr. 12. 11:10
 12/37 anonim ***** válasza:
84%
Inkább irigy vagy, de a te dolgod, ezért nem fogsz börtönbe kerülni..
2016. ápr. 12. 11:13
 13/37 anonim ***** válasza:
34%

10: de bizony. Ha valakivel meg akarod szakitani a kapcsolatot, az a legbiztosabb modja ha kolcsonadsz neki.

Nem egy "baratot" veszitettem mar el igy.

2016. ápr. 12. 11:13
 14/37 anonim ***** válasza:
88%

Hát ha a tesóm külföldön bajba kerülne,és csak rám számíthatna,én biztosan adnék ,a föld alól is .

Persze nem tudjuk nektek milyen a kapcsolatotok. Én olyan esetben nem adok valakinek,ha tudom,hogy sosem látom viszont ,mert mondjuk ingyenélő az illető és évek óta büdös neki a munka,csak kölcsönkéreget mindenkitől .

2016. ápr. 12. 11:23
 15/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, hogy ha haldokolna és beteg lenne, akkor se adnál neki kölcsön? Haza akart jönni, csak rád számíthatott és te elutasítottad? Szép testvér vagy mondhatom... ráadásul egy piti kis összegről volt szó. Én se állnék veled többé szóba! Ha testvérként ilyen aljas vagy, akkor emberként milyen lehetsz....
2016. ápr. 12. 11:23
 16/37 anonim ***** válasza:
64%
Én mindenképp adtam volna, az biztos.
2016. ápr. 12. 11:33
 17/37 anonim ***** válasza:
74%

#13: Sokkal biztosabb módja, ha segítségre lenne szüksége, de te sz..ban hagyod.

Érdekes, nekem még egyetlen emberi kapcsolatom sem szakadt meg azért, mert anyagilag segítettem. Pedig volt, amit azt hittem, soha nem kapok vissza, csak tudod, úgy vagyok vele, az életben van fontosabb is a fillérre kiszámolt pénznél.

2016. ápr. 12. 11:34
 18/37 anonim ***** válasza:
76%
Azért ez egy különleges eset volt. Tényleg vészhelyzetbe került. Nem az történt, hogy eltapsolta a pénzt, aztán nem maradt kajára... hanem külföldön ragadt, és nem tudott hazajutni. Vannak olyan esetek, amikor az elveinkből ésszerű mértékben fel kell és lehet is adni. Te nem voltál ott, nem számíthatott rád a testvéred. Mármint... lelked rajta, így döntöttél. De aztán csodálkozol, hogy nem jópofizik vele utána, amikor cserbenhagytad? Előtte kellett volna gondolkozni, mert baromi nagyot csalódott benned.
2016. ápr. 12. 11:38
 19/37 anonim ***** válasza:
65%

Az én tesómnak adnék, mert normális.

Ha azért nincs pénze, mert elbulizgatta, vagy hasonló, akkor így járt. Nem vagyok az anyja.

2016. ápr. 12. 11:39
 20/37 anonim ***** válasza:
50%

#15: dehogy adna, az ilyennek még a haldokló családtagnál is fontosabb a pénz. Amit így esetleg nem kap vissza.

Az a szomorú, hogy az ilyen skót, romlott erkölcsű emberek jogilag ugyanúgy tisztességes embernek minősülnek, holott erkölcsileg bűnösök.

2016. ápr. 12. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!