Tesomnak nem adtam kolcson egy piti osszeget most nem beszel velem?
Oké, hogy elvből nem adsz kölcsön.
De ha annyira piti az összeg akkor miért nem adtad oda örökbe, ajándékba?
10: de bizony. Ha valakivel meg akarod szakitani a kapcsolatot, az a legbiztosabb modja ha kolcsonadsz neki.
Nem egy "baratot" veszitettem mar el igy.
Hát ha a tesóm külföldön bajba kerülne,és csak rám számíthatna,én biztosan adnék ,a föld alól is .
Persze nem tudjuk nektek milyen a kapcsolatotok. Én olyan esetben nem adok valakinek,ha tudom,hogy sosem látom viszont ,mert mondjuk ingyenélő az illető és évek óta büdös neki a munka,csak kölcsönkéreget mindenkitől .
#13: Sokkal biztosabb módja, ha segítségre lenne szüksége, de te sz..ban hagyod.
Érdekes, nekem még egyetlen emberi kapcsolatom sem szakadt meg azért, mert anyagilag segítettem. Pedig volt, amit azt hittem, soha nem kapok vissza, csak tudod, úgy vagyok vele, az életben van fontosabb is a fillérre kiszámolt pénznél.
Az én tesómnak adnék, mert normális.
Ha azért nincs pénze, mert elbulizgatta, vagy hasonló, akkor így járt. Nem vagyok az anyja.
#15: dehogy adna, az ilyennek még a haldokló családtagnál is fontosabb a pénz. Amit így esetleg nem kap vissza.
Az a szomorú, hogy az ilyen skót, romlott erkölcsű emberek jogilag ugyanúgy tisztességes embernek minősülnek, holott erkölcsileg bűnösök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!