Esküvő dilemma?
Üdvözök mindenkit!
A következő problémára szeretném a segítségüket/segítségeteket kérni, szóval a hugom jövő hónapban megy férjhez és valójában a barátja kitiltott a házukból - azért tiltott ki mert megmertem mondani a hugomnak amit rossznak láttam - még januárban és el sem jött meghívni az esküvőre mert ennyire sem tisztel. Az egyik felem azt mondja hogy menjek az esküvőre mert csak a testvérem, a másik pedig hogy ne mert ha kitiltott a házból az esküvőn sincs semmi keresnivalóm.
Ebben szeretném a segítségüket/segítségeteket kérni mitévő legyek?
Előre is köszönöma tanácsokat válaszokat.
Hugom sajna úgy hazudik hogy egy hamiskártyás elszégyellné magát.
Nem azt és nem úgy mondta neki vissza ahogyan azt én mondtam.
Sem a szerelmére sem ő rá nem mondtam semmit.
Csak annyit mondtam hogy előbb álljanak biztos lábon legyen munkájuk aztán tervezzenek gyereket.
Nézd kérdező, lehet véleményed a gyermekvallalasrol, de közöd az semmi nincs hozzá, ha nem a saját életed. Nem kellett volna beleszolni.
Én nem mennék el az esküvőre
"Csak annyit mondtam hogy előbb álljanak biztos lábon legyen munkájuk aztán tervezzenek gyereket."
Miért szólsz bele? Itt te vagy a hülye kérdező és nem ők.
"Már rég kihalt volna az emberiség, ha mindenki a biztos körülmények megteremtése után szülne."
Egyáltalán nem. Viszont lenne egy csomó ember, aki nem pénz miatti vergődéssel töltötte a gyerek- és kamaszkorát, ezért sokkal magabiztosabb, elégedettebb, kiegyensúlyozottabb. Nézd meg a bűnözők hátterét, a nagy részük csóró családból jön. Akinek kevés vesztenivalója van, az bátrabban tér le a helyes útról. Kevesebb szociálisan rászoruló koloncot kellene a hátunkon cipelni, több maradna mindenkinek. Sokkal élhetőbb lenne ez a világ, ha nem szülnék tele a legszegényebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!