Esküvő dilemma?

Figyelt kérdés

Üdvözök mindenkit!

A következő problémára szeretném a segítségüket/segítségeteket kérni, szóval a hugom jövő hónapban megy férjhez és valójában a barátja kitiltott a házukból - azért tiltott ki mert megmertem mondani a hugomnak amit rossznak láttam - még januárban és el sem jött meghívni az esküvőre mert ennyire sem tisztel. Az egyik felem azt mondja hogy menjek az esküvőre mert csak a testvérem, a másik pedig hogy ne mert ha kitiltott a házból az esküvőn sincs semmi keresnivalóm.

Ebben szeretném a segítségüket/segítségeteket kérni mitévő legyek?

Előre is köszönöma tanácsokat válaszokat.

2016. máj. 27. 18:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Az a legtisztább,hogy megkérdezed mit szeretne.Mert ha nem akarja,hogy ott legyél,akkor akármennyire is fáj,ne menj el,mert azzal csak tönkretennéd az ő nagy napját.Ha meg szeretné,akkor menj bátran,a leendő sógoroddal meg ne törődj.
2016. máj. 27. 18:35
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen mondta hogy szeretné ha mennék. Nagyon szépen köszönöm a válaszát/válaszod! :)
2016. máj. 27. 18:39
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Ha a testvéred meghívott akkor menj, a többit nekik kellene lerendezniük maguk között.
2016. máj. 27. 18:41
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Hát mindenképp próbálj elmenni. Én nem mentem a bátyáméra, mert össze voltunk veszve, de lehet hogy, el kellett volna mennem. Meg voltunk híva, de csak a anyakönyvvezetőhöz. Amúgy mindenki megdöbben, ha szóba kerül, hogy nem voltam ott. Bár jogosnak érzem, hogy nem mentem. Nagy dolog egy esküvő és erre mindig emlékeznek. Nem tudom a jó isten mit gondolt, helyes volt-e hogy nem mentem vagy nem volt helyes. Anya se ment, én Anya mellé álltam. Soha nem jött rendbe a kapcsolatunk. De a tesómnak fájt, a képekről is lejött, hogy nagyon fáj neki.De ahogy viselkedtek azt nem lehetett megbocsájtani. Mégis ha,te tudsz menj el.
2016. máj. 27. 18:51
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
A testvéredtől kell megkérdezni mi lenne a jó neki, ha az hogy ott legyél akkor legyél ott, ha az hogy ne told oda az arcod akkor tartsd magad távol az eseménytől. Akkor csak neked lenne kínos. Ha a tesód szeretné hogy ott legyél, legyél ott és érezd jól magad, a vőlegényt pedig üsse meg a guta. Legyél nagyon kedves és rendes mindenkivel hogy még jobban mérges legyen a vőlegény, hogy jó véleménnyel lesznek rólad azok akiknek esetleg becsmérelt téged.
2016. máj. 27. 18:58
 6/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az eddig beérkezett tanácsokat/válaszokat! :)
2016. máj. 27. 19:03
 7/19 anonim ***** válasza:
62%

Kérdezd meg a testvéred. És ideje megtanulni, hogy nem kell mindig kimondani, amit gondolsz. Reméljük, az esküvőjét nem akarod tönkretenni.

És gondolkodj el egy bocsánatkérésen, ha nem akarod az egész életet gyűlölködve élni.

2016. máj. 27. 20:07
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Már eleve milyen férj lesz az ilyenből, aki nem képes kulturáltan megbeszélni a nézeteltérést? Nem tudom, hogy mit mondhattál, de akkor sem lennék akkora paraszt, hogy kitiltsam a jövendőbelim testvérét. Azért ez egy több évtizedes kapcsolat lesz, ami mindenkinek előnyére válik, ha jó.
2016. máj. 27. 20:39
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

"mert megmertem mondani a hugomnak amit rossznak láttam "

ne haragudj de ha odamész vénasszony módjára okoskodni és elmondani a szerelmét mindennek akkor ne csodálkozz ha rühellnek téged és a fene sem akar téged oda a nagy napra.

26F

2016. máj. 27. 20:54
 10/19 anonim ***** válasza:
35%
Nyolcas, azért gondold el, mit mondhatott a kérdező, hogy ezt váltotta ki a testvére vőlegényéből....
2016. máj. 27. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!