Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek normális ha az...

Szerintetek normális ha az ember húga még mindig ilyenkor még mindig gyerekként kezelik?

Figyelt kérdés

Tegnap fürdés közben a húgom benyitott, hogy fürödjünk együtt. Én 17 vagyok, ő csak 9. Oké, el van nézve, mert gyerek, így csak ordibálva kizavartam.

De az volt a durva, ahogy a szüleim kezelték a dolgot: nem is értették, hogy miért nem "spóroltunk a vízen", vagy miért nem jöttem ki azonnal, csak mert a tesóm nem tudott várni még 5-10 percet.

Szóval én adtam volna a szüleim helyében egy-két pofont, és alapos leb*szást, hogy ezt miért nem szabad csinálni. Ennek ellenére úgy kezeltek, mint ha én lennék a hibás.

(Hozzáteszem: mindig marad meleg víz, és MINDIG én törlök föl.)

2016. máj. 22. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amikor a kérdést elolvastam, azt gondoltam, kérdező, te is lány vagy, ezért azt gondoltam: nincs igaza a szüleidnek, te neked sem kellett volna ordibálnod.

Aztán olvastam, hogy fiú vagy. Így már jobban megértem, hogy felkaptad a vizet... Az biztos, hogy ilyenkor határozottan kell lerendezni a dolgot.

A húgod még kicsi és most kezd érdeklődni a férfitest iránt. Te - nagyon helyesen - nem mész bele ezekbe a dolgokba.

Esetleg megfontolandó, hogy magadra zárd fürdéskor az ajtót. Vagy ha ő, mivel kicsi, jóval korábban lefekszik aludni, akkor lehetőleg akkor fürödj, amikor ő már lefeküdt.

De azért ne haragudj a húgodra! Nem akart ő rosszat, csak kicsi és nem látja be ésszel, miért helytelen, amit akart.

2016. máj. 24. 09:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Ore no imotou 2. évad

Yasuge no sora 10-12. rész

2016. máj. 25. 00:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Ha-ha-ha-ha-ha...
2016. máj. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!