Jogosan kovetelem a penzem?
Figyelt kérdés
Tesom kert tolom kolcson 5 ezer forintot.. Fél eve.. És nem akarja megadni mivel allitasa szerint odaadta anyanak de o azt mondta h nem igaz.. De ekozben tesom vett maganak masik telot és a "regit" nekem adta. A telefon Sony Xperia Z. Nagyon drága egy telefon de o azt mondta h ingyen adja.. Erre most azt mondja h elveszi a telefont ha kovetelem a penzt.. Szerintetek jogosan kovetelem vagy neki van igaza?2016. máj. 4. 20:54
11/17 anonim válasza:
Diszfunkcionális családok mindenütt...
12/17 Zedricht válasza:
Nemtudom másoknál hogy van, de én szűk baráti körben is csak akkor adok kölcsön, ha tényleg szükség van rá. A pénz csak veszekedést szül ilyen helyzetekben.
13/17 A kérdező kommentje:
Még ha csak annyiba került volna.. Szerencsétlen 145 ezret nyögött ki érte..
2016. máj. 4. 22:42
14/17 anonim válasza:
Na akkor a 13-as válaszod alapján a kérdés:
"5000 forintért kaptam 145 ezret, de én ettől függetlenül még azt az 5000-et is akarom, amit odaadtam. Jogos ha visszakérem, de ő meg visszakéri a 145 ezret?"
Így remélem sikerült rávilágítani a lényegre. ( Ha mégsem, elárulom: jobban jártál a telóval és nem fair visszakérni az 5000-et. )
15/17 anonim válasza:
Ettöl nagyobb gondotok ne legyen az eletben!!
16/17 anonim válasza:
Oké, hogy anno 3-4 éve újonnan annyiba került, de ma már tizedannyi sincs az értéke... Na de ez off volt.
A helyedben én eltekintenék attól az ötezer forinttól, nem egy nagy összeg, ráadásul kaptál telefont a tesódtól.
17/17 anonim válasza:
Az a jó, ha most ennyire nem tudtok beszélni egymással, mi lesz ha 30 évesen komoly segítségre lesz szükségetek. Biztos, hogy nem a családban fogod megtalálni azt, akire számíthatsz, mert 5000 forinttal tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!