Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan kovetelem a penzem?

Jogosan kovetelem a penzem?

Figyelt kérdés
Tesom kert tolom kolcson 5 ezer forintot.. Fél eve.. És nem akarja megadni mivel allitasa szerint odaadta anyanak de o azt mondta h nem igaz.. De ekozben tesom vett maganak masik telot és a "regit" nekem adta. A telefon Sony Xperia Z. Nagyon drága egy telefon de o azt mondta h ingyen adja.. Erre most azt mondja h elveszi a telefont ha kovetelem a penzt.. Szerintetek jogosan kovetelem vagy neki van igaza?

2016. máj. 4. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Diszfunkcionális családok mindenütt...
2016. máj. 4. 21:51
 12/17 Zedricht ***** válasza:
100%
Nemtudom másoknál hogy van, de én szűk baráti körben is csak akkor adok kölcsön, ha tényleg szükség van rá. A pénz csak veszekedést szül ilyen helyzetekben.
2016. máj. 4. 21:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Még ha csak annyiba került volna.. Szerencsétlen 145 ezret nyögött ki érte..
2016. máj. 4. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Na akkor a 13-as válaszod alapján a kérdés:

"5000 forintért kaptam 145 ezret, de én ettől függetlenül még azt az 5000-et is akarom, amit odaadtam. Jogos ha visszakérem, de ő meg visszakéri a 145 ezret?"

Így remélem sikerült rávilágítani a lényegre. ( Ha mégsem, elárulom: jobban jártál a telóval és nem fair visszakérni az 5000-et. )

2016. máj. 5. 00:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Ettöl nagyobb gondotok ne legyen az eletben!!
2016. máj. 5. 06:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Oké, hogy anno 3-4 éve újonnan annyiba került, de ma már tizedannyi sincs az értéke... Na de ez off volt.

A helyedben én eltekintenék attól az ötezer forinttól, nem egy nagy összeg, ráadásul kaptál telefont a tesódtól.

2016. máj. 7. 17:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Az a jó, ha most ennyire nem tudtok beszélni egymással, mi lesz ha 30 évesen komoly segítségre lesz szükségetek. Biztos, hogy nem a családban fogod megtalálni azt, akire számíthatsz, mert 5000 forinttal tartozik...
2016. máj. 8. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!