Jogosan kovetelem a penzem?
Csoda, hogy még nem hullott szét a családotok.
Komolyan.
Hát ha ő ingyen neked adott egy telefont, ami mostani áron kb 60-80 ezer forint, akkor nem egészen jogos visszakövetelni azt az 5000-et. Legalábbis szerintem.
De amúgy is jobban jártál a teloval, meg komolyan annyira fontos az az 5000 forint?
Utolsó.
Nem telefont adott kölcsön, hanem pénzt.
tényleg kabaré ez a történet:D
annyit tudok tanácsolni,hogy ne adj kölcsön senkinek és ne fogadj el nagyobb értékű ajándékokat. normális, civilizált emberek közt ez működhet, de ahogy látom nálatok nem játszik.
amúgy a telefon tényleg nagyobb érték mint 5 ezer forint. de én úgy tartom helyesnek,hogy ha kölcsön adok valakinek, akkor az fizesse vissza. ha meg valaki ajándékba ad nekem valamit, akkor utána ne fenyegetőzzön azzal,hogy visszaveszi. mindkét dolog elég parasztság.
A legfontosabb informaciot kihagytad: kotottetek szerzodest 2 tanu elott a kolcsonrol?
Ha nem, akkor felejtsd el a penzt. A telot pedig add vissza, mert nem a te tulajdonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!