Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan kovetelem a penzem?

Jogosan kovetelem a penzem?

Figyelt kérdés
Tesom kert tolom kolcson 5 ezer forintot.. Fél eve.. És nem akarja megadni mivel allitasa szerint odaadta anyanak de o azt mondta h nem igaz.. De ekozben tesom vett maganak masik telot és a "regit" nekem adta. A telefon Sony Xperia Z. Nagyon drága egy telefon de o azt mondta h ingyen adja.. Erre most azt mondja h elveszi a telefont ha kovetelem a penzt.. Szerintetek jogosan kovetelem vagy neki van igaza?

2016. máj. 4. 20:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
elcseszett egy család. :D
2016. máj. 4. 21:01
 2/17 anonim válasza:
94%
Legyen inkább A teló különben egyik se lesz a tied
2016. máj. 4. 21:02
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Csoda, hogy még nem hullott szét a családotok.

Komolyan.

2016. máj. 4. 21:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ő ingyen neked adott egy telefont, ami mostani áron kb 60-80 ezer forint, akkor nem egészen jogos visszakövetelni azt az 5000-et. Legalábbis szerintem.

De amúgy is jobban jártál a teloval, meg komolyan annyira fontos az az 5000 forint?

2016. máj. 4. 21:06
 5/17 anonim ***** válasza:
10%

Utolsó.

Nem telefont adott kölcsön, hanem pénzt.

2016. máj. 4. 21:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

tényleg kabaré ez a történet:D

annyit tudok tanácsolni,hogy ne adj kölcsön senkinek és ne fogadj el nagyobb értékű ajándékokat. normális, civilizált emberek közt ez működhet, de ahogy látom nálatok nem játszik.

amúgy a telefon tényleg nagyobb érték mint 5 ezer forint. de én úgy tartom helyesnek,hogy ha kölcsön adok valakinek, akkor az fizesse vissza. ha meg valaki ajándékba ad nekem valamit, akkor utána ne fenyegetőzzön azzal,hogy visszaveszi. mindkét dolog elég parasztság.

2016. máj. 4. 21:10
 7/17 anonim ***** válasza:
14%
#5 te számolni nem tudsz, vagy csak unatkozol, egyedül vagy és nincs hova osztani az észt?
2016. máj. 4. 21:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb informaciot kihagytad: kotottetek szerzodest 2 tanu elott a kolcsonrol?

Ha nem, akkor felejtsd el a penzt. A telot pedig add vissza, mert nem a te tulajdonod.

2016. máj. 4. 21:23
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem vidd perre a dolgot!
2016. máj. 4. 21:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan követeled, de ha kaptál tőle csak úgy egy használtan is 20 ezer Ft értékű telefont ajándékba, akkor talán eltekinthetnél ettől az 5 ezertől.
2016. máj. 4. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!