Jogosan érzem magam kiközösítve?
A nővérem és az ikertesóm nagyon hasonló nevet kaptak (Nóra,Dóra) én Zara vagyok. Bár a nevemet még mindig utálom, de kezdek megbékélni vele.
A másik dolog, hogy nekik kettőjüknek külön szobájuk van, én a mostoha tesómmal osztozom egy kisebben.
Tavaly el akartam kezdeni kézilabdázni, de anya megtiltotta és nem ad pénzt az edzésekre, mert a tesóm is kézilabdázik és akkor biztosan "lenyúlom" az ötletét...
Egyátalán nem érzem igazságosnak amit csinál, szólni szeretnék apukámnak minderről (elváltak, másik városban lakik) de nem akarok előtte hisztis p*csának tünni. Csak túl reagálom vagy jogosan érzek így?
14/l
nem értem, miért nem örül anyukád, hogy sportolnál... a szoba necces, szerintem úgy lenne igazságos, hogy vagy mindenkinek külön, vagy egyiknek se, de ha nincs annyi szoba, akkor nem tudom, mit lehetne... időnként cserélni esetleg?
a nevedet meg változtasd meg Zórára, olyan is van, bár szerintem speciel a Zara szebb :D
Ha normálisan elmondod apádnak, nem fogsz hisztisnek tűnni.
Az ciki, hogy nincs külön szobád, és a neveitek is furcsán lettek adva. De szerintem nincs gond a neveddel, szebb, mint az övéké.
Azzal vezesd fel apádnak, hogy szeretnél kézilabdára járni. Legyen benne valami konkrét dolog, és ez az. Azt nem lehet "lenyúlni", hogy valaki kézilabdázik, ez botorság.
Köszi mindenkinek ;)
Most gondolkozom a kosárlabdán és a kajak-kenun :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!