Mit várhat jogosan el az a testvér, aki nem segít az ügymenetben? Nem jog szerint, inkább etikailag, ha marad egyáltalán valami haszon.
"többet ér a ház, mint amennyit kaphatunk érte"
nem-nem, ez egy nagy tévhit!
minden annyit ér, amennyit adnak érte!
ha te 20 millióra tartod, de évekig senki sem veszi meg, akkor az nem ér 20 milliót, csak a te fejedben!
számodra eszmei értéke van, de a valóságban annyit ér, amennyiért el lehet adni.
egyébként nem tartom olyan óriási töketlenségnek, amit ő tesz. (avagy nem tesz)
én életemben már adtam is el lakást, vettem is, örököltem is. (az örökölt lett eladva)
nem tudom, hogy képzeled az ügyintézést, egyszer te mennél, egyszer a testvéred? és aki bent volt a bankban, vagy az albérlőknél, elmondja a másiknak, mi volt? valami úgyis kimarad, a bankban mindent kétszer kell elmondani, ezt nem így szokták intézni!
akinek van ideje, aki határozottabb, aki szeret jönni-menni, az intézze!
ha a másik felet annyira nem is érdekli a dolog, neki nem sürgős, akkor minek foglalkozzon vele?
nyilván neked érdeked, hogy mihamarabb elintézd, és ha fontos, akkor ne bűnbakot keress, hanem örülj, hogy kézben tarthatod az ügyet, és így legalább biztosan mindenről tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!