Nővérem kihuzza magát a munka alól?
Tanulni szokta hagyni a család? Nem ismerlek titeket, szóval csak a saját példámat írom le. Én pl. úgy jártam főiskolás koromban anno, hogy kb. félóránként szakítottak meg és állítottak fel az asztaltól, hogy csináljam meg ezt-azt, így pedig nem tudtam haladni, a háttérben már azért ment valami zaj (film, zene), hogy jobban tudjak koncentrálni arra, amit tanulok, és eltompítsak más beszűrődő zajokat. Öcsém bentlakásos helyre ment továbbtanulni érettségi után, hazajárhatott volna gyakrabban is, de minimálisra ritkította, mert különben ugyanezen okból nem tudott volna tanulni.
Ha a tesódnál nem ez a helyzet, hanem valóban csak linkeskedik, akkor nem tudom. Nálam ez volt, és borzasztóan zavaró volt. Természetesen anyám úgy állította be a dolgot, hogy nem segítettem semmit, ami mellesleg egyáltalán nem volt igaz, csak amit megcsináltam, arról tudomást sem vett.
20 eves. Szerelmes. Egyetemista. Ilyenkor az ember kisse elszall a foldtol, es ezt muszaj megerteni -tudom, nem konnyu.
Ha leulsz vele ezt megbeszelni es kompromisszum neven irsz egy listat arrol, hogy kinek mi a dolga egy napon akkor valoszinubb, hogy tobbet fog segiteni. Ha kirakjatok pld a hutore vagy valamilyen jol lathato helyre a papirt akkor tobbszor fog eszebe jutni. Ha nem hallgat rad fordulj a szuleidhez vagy ha meg ez sem hatja meg, sztrajkolj es te se takarits, kiprovokalva ezzel az uj rendszert mert valoszinuleg az anyukad nem fog ehhez jo kepet vagni.
tipikus lusta mai hiszti gép
fogd meg a felmosó vízet és önsd a nyakába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!