Mit csináljak, ha a nővérem elmebeteg?
31 éves, de még itt lakik nálunk, ráadásul egy kölyke is van egy pasitól, aki egyszer felcsinálta, aztán itthagyta.
És a lényeg, hogy állandóan keresztbe tesz nekem, hazudozik rólam anyáméknak, pl. ismerkedtem egy fiúval és elhivott randizni, anyáméknak is szóltam róla, erre pont 1 nappal a találka előtt azt hazudta a szüleimnek, hogy belépett a skype-omba és látta, hogy azt beszéltem azzal a fiúval, hogy az első randin lefekszünk egymással, meg ilyesmik. Közbe rohadtul nem is volt szó ilyesmiről és mikor mondtam, hogy mutassa meg akkor, azt mondta anyáméknak, hogy már kitöröltem azt a beszélgetést és természetesen neki hittek és nem találkozhattam a fiúval, meg 2 hétig a telefonomat meg a gépemet is elvették...Egy olyan dolog miatt, amit ez a fogyatékos kis szar talált ki.
Meg mindig azt mondja, hogy ő kitakaritott ki a szobámban, meg hogy én sose segitek itthon semmit, mikor ahogy hazaérek az iskolából, az az első dolgom, hogy elmosogassak meg felporszivózzak, aztán felmossak, meg ha már régen volt törölgetve, akkor letörölgessem a polcokat. És még van pofája azt mondani, hogy ő takaritja az én szobámat, mikor azon kivül, amikor épp nem valami cuccomat lopkodja, be se teszi a lábát a szobámba, épp hogy én szoktam az ő szobájában is felporszivózni néha, mert annyira igénytelen egy valami, hogy képes lenne HÓNAPOKIG ott mászkálni a szotyihéjon meg rothadt, leesett kajamaradékokon. Valamelyik nap is épp porszivóztam és gondoltam nála is kiporszivózok, erre a radiátor alatt találtam begurulva egy bűzölgő, rothadt mandarint, meg tele volt az egész szőnyeg kajadarabokkal meg héjakkal...Anyámék viszont lusták feljönni az emeletre is körülnézni és inkább elhiszik ennek az idiótának, hogy ő rak rendet mindig, mikor ha meglátnák, mi van a szobájában, elhánynák magukat..
Amin a legjobban kiakadtam, hogy zuhanyzás után cseszik megtörölni a csülkét és vizes lábbal taposgálja össze a szőnyeget a zuhanyzó mellett, a kölyke szintén. Én meg mikor kilépek a zuhanyzóból, még akkor, mikor a zuhanyfülkében állok, megtörlöm magam és letörlöm a talpam és csak úgy lépek rá a szőnyegre. Ehhez képest ez azt állitja, hogy én vizezem össze a szőnyeget és mindig rárakja a törölközőmre. És valamelyik nap épp új törölközőt vettem elő, még egyetlen egyszer törölköztem meg vele, erre másnap reggel láttam, hogy ez a nyomorult rárakta azt a poshadt vizes, hajszálakkal teli fost. Én meg fogtam magam és behajitottam a szőnyeget a szekrényébe a bugyijai közé. Erre mikor hazajött, elkezdett az éjszaka közepén üvöltözni, lement anyámékhoz is és elmondta nekik, hogy odaraktam a törölközőt, erre még ők is velem kezdtek el ordibálni meg apám fel is pofozott, amiért szemétkedek. Én. Szemétkedek. Mikor ez az idegbeteg rakja állandóan a tiszta törölközőimre azt a törölközőt, amit megtapos a vizes, büdös lábával meg tele van az ő hajszálaival. Én csak visszaadtam neki..
Hogy lehet valaki ilyen nem normális?? És anyámék is miért nem nekem hisznek, mikor velük is úgy beszél, mint valami kutyával?
18L
Szerintem kérd számon, és vedd fel a beszélgetést hangrögzítőre. Vagy ahogy az első írta, csinálj videót.
És abban is igaza van az egyik hozzászólónak, hogy a gyerek nem tehet semmiről, és nem kölyke van... az, ha a gyerek trehány, eltanulta, nem magától van, őt ne hibáztasd.
Az meg elég gerinctelen dolog volt, amit csinált a neked tetsző srác ügyében... add neki vissza, de ésszel, ne pedig ilyen hülyeségekkel, hogy még neked lehet abból károd. Legyél okos, szerezz bizonyítékot, hogy neked van igazad. Megdönthetetlen bizonyítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!