Na erre mi a megoldás?
Van egy nővérem 33 éves. De elegem van belőle meg a családnak is. Az a helyzet hogy állandóan eldobta magától a családját és az édesanyát is párja miatt. Ő csak a párjának élt mindig bármi volt vita vagy téma mindig a párját védte.Na most ezzel a párjával szétmentek 12 év után ez idő alatt 2x szakította meg velünk a kapcsolatot, tehát velem és édesanyámmal is.Jelentéktelen dolgok miatt. Állt össze veszett édesanyámmal és erre jutott hogy jó akkor ne találkozzanak. Közbe akarom írni hogy volt hitelje is ami 2015 dec.be járt volna le! (ez majd később fontos lesz) Nem tartottuk a kapcsolatot 2014 karácsonya előtt sem, ő viszont nagyon sokat veszekedett az akkori párjával. Édesanyám átment karácsony előtt hogy békülni akar. Ez sikerrel is zárult , de közbe már mondta a tesóm hogy egy másik pali van az életébe, egyszerre kettővel volt együtt. Élettárásnál lakott és közbe kavart az új taggal is akit a munkahelyén ismert meg. A lényeg hogy nagy nehezen de kilépett a 12 éves kapcsolatából és összejött ezzel a gyerekkel aki 8 évvel fiatalabb mint ő tehát ő 24.A lényeg hogy az előző párját állandóan megcsalta, Hozzá ment elváltak, ki tudja hányszor csalta meg, szakítottak és 1 évre ismét ősszejöttek, de most végleg sikerült kilépnie. Mivel akkora egó hogy az már fáj. A régi párjának sajnos nem lehetett gyereke. De Ő azt monda neki kell ezért elhagya szerintem az ilyen nem is szereti a másikat . Na mind1 összejött ezzel a fiatal sráccal 2015 jan. De még a másiknál lakott és ő valotta be hogy egyszerrel mind2ővel együtt van úgyis. Amihez közünk nincs , csak mondom hogy eléggé ilyen a tesóm. A lényeg hogy azért jött össze mert van pénze , és kell neki a gyerek semmi másért!!!! Édesanyám mondta hogy 3 hó-ig ha eggyüt marad ezzel a fiatal gyerekkel akkor mutassa be csak a csakládnak mivel már rengetegen becsapták a tesóm abba az egy évbe míg külön volt a volt párjától. Ott összejött egy drogos gyerekkel akitől teherbe esett De megfenyegette hogy vetesse el. stb. stb. mert baja lesz. Szétmentek és nyilván egy év leteltével mivel 3an leszivatták vissza könyörögte magát ugye abba a kapcsolatba ahol 12 évig volt. De közbe az se volt jó ezért jött össze a sráccal. Na már most ez is drogozik 24 éves létére és ezért kérte az édesanyám hogy ha 3 hóig együtt maradnak akkor feljöhet, addig meg ne mert már volt 2 másik akit kezdett megkedvelni a család de szétmentek és édesanyám kérte hogy ne hozzon fel "70" srácot, csak ha komoly.Na már most letelt a 3 hó de nem akart már jönni a gyerek innen kezdődött a gyanú, gondolom ásztatta a családot , mert neki ez volt a szókása mint egy pschiopatának komolyan. AZért hogy ő előrébb kerülhessen a párjánál és nehogy valami legyen mert megkért minket hogy bármi van ne "merjük" megmondani a párjának mert ha őt elhaggya akkor ő nem fogja tudni fizetni a hitelt. Olyan szinten remeg a tesóm hogy sose tudott pasi nélkül maradni! Közben állandoan kicsinálta ezt a pasit is mint az összes többit és már ilyeneket mondott hogy kidobja a 4 , ről te hisztis nő. Amit a nővérem konkrétan megosztott anyámmal aki meg felhúzta magát hogy akkor majd megmondja a srácnak hogy merre hány méter, de sírva könyörgött a nővérem, hogy ne tegye mert ha csak addig marad vele míg kifizeti a hiteljét 2015 dec. Az is jó neki. Én mint a tesója ezt nem tartottam jó dolognak ez gusztustalanság, de anyám leálított hogy ne rendezzem át a gyerek fejét.Nem szólt senki semmit. közben terhes lett a tesóm és folyamatosan ment az alázás , meg minden mivel a gyerek nem akarta, de vicc védekezni azért luxus volt. Szerintem a tesóm így akarta bebisztosítani magát, mivel a szüleinek van pénze nem kevés. bár az a szüleié nem a srácé.De a tesóm ilyen . Folyamatosan bunkozott a gyerek a növérem az egész szülést végigstresszelte, erre anyám egyszer "elkapta" és leült vele beszélgetni hogy szeretné hogy egy idézem Drogos ... már egyszer leszivatta nem szeretné hogy mégegyszer baja legyen a lányának mert már ekkor terhes volt, és nem akarta hogy ezt a gyereket is el kelljen vetetni , mert az előző srác fenyegette hogy el kell. A növérem meg meg volt őrülve hogy gyereke legyen. Na erre a mondatjára ami lehet nem szép amit anyám mondott soha nem jött ki egy év alatt 2x volt itt. De akkor is ezen csak egy mimóza tud megsértődni meg egy gyerek , mert ez volt az igasság drogozott , és már valaki aki drogos volt átvágta anyám csak megkérte hogy vigyázzon a lányára ennyi. A gyereknek meg feljebb áll a tesóm meg feszt uszítja ellenünk hogy ilyenek vagyunk meg olyanok, azért hogy neki jó legyen. A párom szülinapjáról is elmenekült a gyerek nehogy velünk legyen !! Igaz hogy hibássak vagyunk 1 dologba hogy nem zavartuk el a gyereket vagy nem mondtuk meg hogy a tesom milyen de feszt terrorizált zsarolta anyumat hogy neki milyen rossz lesz nem fog velünk szóba állni, anyám meg hát feszt megbocsájt neki, igaz ami az ő hibája de akkor is azt mondja hogy a gyereke. Na közbe feszt csinálta srác a dolgokat mi meg ne szóljunk mert örök életre szarok leszünk. Megszülte a két gyereket, mert közbe kiderült hogy iker. De már a nagyságos asszonyak nem jó hogy van gyereke innen is látszik hogy egoista . Mert csak az egójának kellettek. Állandóan kivan hogy sírnak meg hogy összevesznek a párjával. Mi meg mondjuk hát te akartál annyira gyereket végre vállald a felelőséget! Ő most a srác annyáéknál lakik ideiglenesen a sráccal mert a srác dolgozik.és ő egyedül nem tudja megoldani a gyerekek etetését , nevelését stb. Édesanyám meg nem tud segíteni mert olyan szinten állandoan kikészítette hogy korházról korházra járt és immun beteg reumás is lett és se fogni se menni nem bír most is korházba van. A Nővérem meg csak hisztizik hogy nem bírja igy meg úgy. De semmit az ég világon nem kell csinálni náluk mert a nagymama a mama meg még a párja is többet törödik a gyerekekkel mint ő. Ő csak eteti. A nagymama meg elég idős, már 80 éves és ő takarít növérem meg csak henyél, mondom neki segíts neki mert kedves hogy főz rád meg mos addig amig ideiglenesen vissza nem költöztök az albérletbe, elkezdi tesóm dehogy segítek , nem érek rá.!!!! De mondom csak eteti a gyerekeket , se nem főz se nem takarít mindent az idős hőlgy csinál. De az se meri megmondani , jól kicsinálta azt is 198 as lett a vérnyomása ügyeletet kellett hívni de ez se hatotta meg tesóm. Most már elég erélyesek voltunk és mondtuk ha nem fejezi be a párja a bunkozást meg ő se elmondjuk a párjának hogy milyen valójában a tesóm. hogy megbízhatatlan. Erre befenyegette anyámat hogy ha elhaggya a srác(mindig zsarol vmivel) Akkor ő fél hogy ugy kilesz hogy bántani fogja a gyerekeket és ő ezt nem akarja. Én ezt meghallottam azt hittem agyvérzést kapok. mert hogy lehet egy ember ilyen rádásul a tesom kb le is tagadom , ez embertelen ez beteg már, mondtuk hogy szépen menjen orvoshoz mert lehet szülési depressziója van mondja anyum. Én viszont mondom hogy csak hiszti mert összeveszik a gyerekek miatt a párjával így a babákat hibáztatja, szegény egyik gyerek meg olyan mintha félne is annyától. Ha összevannak veszve akkor fél hogy bántja piciket és kivan hisztizik feszt sír anyum hivja hogy jaj segítsen , másnapra kibékülnek hirtelen megszünik minden depi jók a gyerekek meg imádja őket és támadja anyám másnap telóba hogy meri szidni a párját! Szóval mondam neki hogy szépen ne teppedjen költözzön vissza albérletbe ahol lakik, AZt mondta az lehetetlen., mert ő egyedűl nem bírná kékészülne és nem akarja bántani a gyerekeket. Nem merünk semmit mondani a gyereknek nehogy bántsa a piciket, ez nonszensz, nem lehet ezt csinálni én olyan pipa vagyok rá hogy nem igaz. Édesanyám korházba van és bement a tesóm anyum meg monda hogy milyen a párod stb stb. de ha legközelebb bántja szavakkal anyum vagy valami kitálal hogy csak a pénzért van vele. Erre tesóm azt monda hogy ne merjünk semmit mondani a párjának mert nem tudjuk elképzelni meddig képes elmenni a családja a " kicsi" fiacskáért. Konkrétan be lettünk fenyitve ha valami kideerül akkor neki olyan összeköttetései vannak a pénz miatt hogy szívunk nah nálam ez vágta el a bisztosítékot végleg és idegembe ide írok , ki erre mit reagál ki mit tenne ilyenkor , és ez egy részlet az egész tortából mert reggelig sorolhatnám hogy mit tett a régi párjával is amitől szívtunk mi is de mindnig volt fenyítés és senki nem tett semmit.
De ez nem mehet tovább
Elnézést a sok helyesírási hibáért gyorsan és ingerűlten írtam tudom hogy teli van vele!
köszönöm előre is üdv.
Elolvastam.
A tesód egy zsaroló. Akit csak úgy lehet leállítani, hogy megszüntettek vele minden kapcsolatot. Ha most ilyen, akkor milyen lesz 20 év múlva.
33 évesen elcseszheti az életét, de a tiéteket nem.
Bevallom őszintén, hogy sajnálom a tesód gyerekét, mert szerintem ő lesz a legnygobb vesztes ebben a sztoriban.
13:08 as
Szia hát most ez olyan hozzá szólás volt mint aki nő , és ezért érti meg a nőt! DE tök 8 rajta nem lehet segíteni, csak zsarnokoskodik, fenyegetőzik szerinted az milyen ember aki meg akarja verni/ölni a gyerekét normális az ilyen? A másik leülni te viccelsz hány ezerszer lett vele leülve mind én mind anyum normális hangon és csak remeg , feláll haza megy rádnyomja a telefont semmit, nem lehet segíteni neki, a srác szüleihez nem lehet fordulni mert ők meg nem tudják hogy valójában milyen, és ő csak játsza az áldozati bárány szerepét, azt mondod nehéz két ikerrel. nem tudom biztosan de ha szereted a pároddal egymást akkor meg lehet oldani. Belerugni , vicc mindig ő rugott belém egész gyerekkoromba és anyámba is talán egyszer bele is kellene ahogy írod már nem csinálná ezt. Pont azért írok mert inkább az édesanyám sajnálom aki beteg és a nővérem le se szarja . Én adok neki pénzt ő fel se hívja miről beszélünk akkor? A másik meg mikor neki kell valami egyből hívja anyám mikor anyum tüdő gyulladást kapott 2 éve rá se nyitotta az ajtót én ápoltam , az ilyen ne nevezze magát normális embernek. Amikor bajba van egyből én vagyok a világ legjobb testvér anyum meg a legjobb anya amikor meg anyumnak kell valami le van tojva. Segíteni akartunk , akarunk de nem haggya és azért 33 évesen szedje össze magát már egy kicsit 2 hétig fürdeni se fürdette a gyereket . Anyósa csinálta meg a párja , ez már azért szégyen. Szegény idős hölgy csinál mindent meg anyósa, ő meg csak tepped. És esze ágába sincs haza menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!