BiTOPro97 kérdése:
Másnak is van itt ikertestvére? ;) Milyen és milyen volt a kapcsolatotok vele? (kor+nem/nemek)
Figyelt kérdés
Macsó pasi vagyok, de lehet pont azért hiányzik a húgom aki más városban tanul. Félek eltávolodunk.
Volt sokféle viszony és normális korabeli pasival él.
És hiába csak páróra, de a húgom, tehát féltem.
Várok akár sztorikat is.
Amúgy rendszeresen találkozunk azért.
2016. márc. 21. 19:54
11/11 A kérdező kommentje:
Nálunk az én és a kisöcsém ment, tudjátok a kabarészám ahol a kisebbiket mindig nő játssza. Bár a húgom tudtommal teljesen hetero. De mindig velem és közös fiú barátainkkal logót. Rajtam nem, de kamaszkorunkban több srácon túl nőt. Szóval gyepálták is egymást. Nem hagyta magát megvédeni.
De sokszor anyával féltettük, most meg kiderült végülis anyára ütött, és nem a félteni való típus. De akkor is a húgom, és vannak véletlenek is az életben.
2016. márc. 25. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!