Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet, hogy az öcsém pszihopata?

Lehet, hogy az öcsém pszihopata?

Figyelt kérdés
Szóval a szüleink 2 hónapja váltak el és nem viselte igazán jól. Csöndesebb lett, alig beszél, ilyen egykedvű. Hörcsögöket tartunk, és egyik nap amikor jövök haza, látom, hogy az öcsém egy kalapáccsal, ül a lépcsőn, és mellette a hörcsög szét trancsírozva. Amikor kerdeztem, hogy ez mégis mi, azt mondta, h kivácsni volt, hogy hogy néz ki belülről. Gyorsan feltakarítottam, hogy anyu ne lássa meg. Szólnom kéne erről, vagy csak kamaszodik és hagyjam rá? Kicsit félek most tőle...
2016. márc. 21. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
"Elmondtam szüleimnek" előbb azt írtad, elváltak......
2016. márc. 21. 23:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, elváltak, nem meghaltak... Attól függetlenül, hogy elváltak, még mindig jóban vannak, és anyum áthívta apumat, hogy együtt beszélgessenek erről...
2016. márc. 22. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Es mi lett a megbeszeles eredmenye?
2016. márc. 23. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:
A válás miatt van, de el kell mennie pszichológushoz
2016. ápr. 11. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha van itt pszichopata, az az 58%os
2016. ápr. 11. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!