Mást is megáldott az ég egy idióta, életképtelen, rosszindulatú tesóval?
Figyelt kérdés
Légyszíves mondjátok, hogy nem csak én élek egy ilyen emberrel mert komolyan megőrülök. Helyzet a következő: én (18L), bátyám(23F) és anyukám együtt élünk. Anyukám most kórházba került, ezért rám bízta az anyagi dolgokat itthon, mint a vásárlás, számlabefizetés stb. Próbálok spórolni, a számlákat mind befizettem de igyekszem nem fölösleges dolgokat vásárolni a hűtőbe, hogy jövő hónapra is maradjon pénz. Bátyámra képtelenség lenne ilyet rábízni mert az agyát is elfüvezte. Amiért most kevesebb kaja van itthon azt állítja, hogy biztos azért, mert én elbulizom a pénzt és a kórházban fekvő anyánknak(!!!) mond olyanokat, hogy itthon éhez és már 3 kilót leadott. Mindenféle ételt veszek ugyanúgy, max ilyen luxus dolgokat nem, mint a 3 féle sajt stb. SOHA nem segített semmiben, az összes fizetését fűre és cigire költi, itthon nem ad bele a számlákba ellenben annyit eszik mint egy család emellé még rosszindulatú is, állandóan bánt lelkileg engem is és anyát is. MIT CSINÁLJAK VELE? Olyan nyomás van a mellkasomban miatta, hogy erre nincsenek szavak.2016. márc. 18. 19:17
1/4 anonim válasza:
Olyan, amilyenre nevelték. Vagy inkább a nevelés hiánya. Ne adjatok enni neki és pénzt se. Ha pedig nem szokik le a fűről és még van pofája pattogni is mellé, akkor mehet az utcára. Amint tud ember lenni és hajlandó megváltozni, akkor vissza jöhet próba időre.
2/4 anonim válasza:
Rá kell kényszeríteni az elvonóra...
3/4 anonim válasza:
fogj egy fazék forró vízet és önsd rá, kerüljön ő korházba aztán ott jártasa a száját
4/4 anonim válasza:
Jobbulást az anyukádnak! Remélem átlát a szitán és tudja mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!