Miért ilyen rosszindulatú?
Terhes vagyok,együtt vagyok a gyerek apjával. Hosszútávú terveink vannak. Minden jó. Igaz,így hogy nekem ki esik a fizum,fele,mivel csak táppénzt kapok kicsit nehéz anyagilag,de majd jobb lesz.
Nővéremmel egyik este beszéltem telefonon. Eleinte csak arról h mennek buliba,kérdi h mennék e én is,mondom viccesen jah,de majd megyek jövőre. Erre neki állt fikázni,h ha egyáltalán párom vigyáz a gyerekre,meg ha vigyáz is egyedül úgyse megyek. Minek költöztem el(200km a távolság 1,5 éve munka miatt jöttem ide),nem lesz semmi segítségem a babával,pénzünk se lesz,rá fogok b.aszni,egyedül fogok maradni a gyerekkel,mert a párom úgyis ott fog hagyni.
Nagyon szarul esett amit mondott. Mondtam neki h azért mert neki szar az élete,nem kell irigykedni meg rossz indulatoskodni. Ere mondja h ő nem irigy,de én úgyis meg fogom bánni ezt a gyerek dolgot,ott fognak hagyni,meg hasonlok. Mondtam neki h azért mert neki nem úgy alakult az élete,nem kéne a másiknak rosszakat kívánni,meg irigységből ilyeneket mondani,úgy tettük le h hozzájuk ne menjek majd sírva...
Tudni kell,hogy tesóm 30 éves még mindig otthon lakik anyuval(gyakorlatilag ő tartja el). Van két gyereke,két apától. Az egyiket az apja neveli,a másikat ő,de ne kap rá egy ft gyt-t se,mert a pasi kihúzott külföldre mielött meg lett a gyerek,őt nem érdekli. Van kapcsolata,de a pasi nem igazán fogadja el a gyerekét,ezért feszt anyám vigyáz rá.
Én teljesen máshogy élem az életem 26 évesen,és mondhatni van oka irigykedni.
MOst mennék majd haza látogatóba anyuhoz,de előre félek h találkozhatok majd tesómmal is. Utálóm őt,egy rosszindulatú,irigy d.ög. Legszivesebben haza se mennék,de anyukám már nagyon hiányzik,meg pár régi barátnőm.
Hogyan mondhat ilyeneket nekem? A telefon hivás után fél óráig sirtam :(
Anyukám is ugy gondolja hogy tesóm csak irigy,mert neki nem ugy alakult az élete,és azt akarja hogy nekem is sz.ar legyen.
Mielött még nem voltam terhes,mindig mondta h sose szüljek,mert akkor nem tudok bulizni,meg hasonlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!