Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvérnek mennyi pénzt illő...

Testvérnek mennyi pénzt illő adni lagzira? L/21

Figyelt kérdés
1 éve dolgozom, előtte tanultam, én még a szüleinkkel élek, így félre teszem a pénzem. Párommal szeretnénk majd összeköltözni, így gyűjtöm.Viszont csak 80 ezret keresek.

2016. márc. 6. 17:18
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
56%
sztem olyan 50000
2016. márc. 6. 17:20
 2/21 anonim ***** válasza:
91%

Amennyit úgy gondolsz, hogy probléma nélkül tudsz nélkülözni és jó szívvel adod.

Persze nyilván bevétel és kiadás függvénye...

Ha nem keresel sokat, de van kiadásod bőven, nyilván nem veszik rossz néven, ha csak csekélyebb összeggel járulsz hozzá, vagy a szüleitekkel együtt közösen adsz bele valamit egy közös ajándékba vagy borítékba, ahogy érzed...

Én tavaly 100 ezret adtam 200-asokban egy malacperselyben... vicces volt, megtehettem, örültek :)

Mondjuk az más kérdés, hogy utána egész évben mindenhol 200-asokkal fizettek... :P :D

30/F

2016. márc. 6. 17:21
 3/21 anonim ***** válasza:
2%
1 millió alatt szégyen.
2016. márc. 6. 17:26
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Én például jelképeset "kértem" tesómtól. Szerintem éppen az a gáz, ha az ember a testvérét akarja megfejni... főleg ha az keveset keres.
2016. márc. 6. 17:36
 5/21 anonim ***** válasza:
Mi 30-at kaptunk az én testvéremtől. A Férjem egyik tesója el sem jött,a többi nem keresett.5 éve házasodtunk
2016. márc. 6. 17:41
 6/21 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ha csak ennyit keresel, akkor a te esetedben 20-30 ezer, az 50 túl sok lenne, mivel az már több, mint a fél fizetésed.
2016. márc. 6. 17:56
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Semmilyen szabály nincs rá. Annyit adsz, amennyit tudsz, a tesód örülni fog neki. Gondolom, egyébként is tudja, hogy milyen keveset keresel. Annyit adj, amit még egészséges keretek között ki tudsz szorítani.
2016. márc. 6. 17:56
 8/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudtam, hogy az illemszabály ezt is előírja. Szerintem felesleges bármennyit adni, pláne testvérnek. A házasságkötés magánügy, a jelen statisztikák alapján ezt pár éven elül a válás követi 60% eséllyel.
2016. márc. 6. 18:01
 9/21 anonim ***** válasza:
77%
En a helyedben 25 ezret adnek, melle vasarolnek ajandekba egy szep fotoalbumot az eskuvoi kepeiknek, vagy valamilyen aprosagot a kozos haztartasukba par ezer ft ertekben, illetve vennek nekik 5-10 db kaparos sorsjegyet, 5 ezer ft ertekben.
2016. márc. 6. 18:33
 10/21 anonim ***** válasza:
19%
Fél havi fizetését, szerintem.
2016. márc. 6. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!