Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi baja az ilyen testvérnek?

Mi baja az ilyen testvérnek?

Figyelt kérdés

a tesóm olyan hogy állandóan csesztet és beszólogat nekem és fikáz direkt azért,hogy megbántson

most ezen ő élvezkedik vagy mi?

ez egy betegség vagy van erre valami orvosi kifejezés?

én 25L ő 27L

2013. júl. 26. 23:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Dettó! Ilyenek az idősebb testvérek, azt hiszik ők mindent jobban tudnak, mert idősebbek.
2013. júl. 26. 23:07
 2/15 anonim válasza:
Önbizalomhiány vagy kisebbkségi komplexus talán, aztán rajtad éli ki magát.
 3/15 anonim ***** válasza:
Bassz le neki párat, majd megtanulja kit cseszegessen.
 4/15 anonim ***** válasza:

"Ilyenek az idősebb testvérek, azt hiszik ők mindent jobban tudnak, mert idősebbek."

Én mégsem cseszegetem a 2 öcsémet, ne általánosíts.

2013. júl. 26. 23:08
 5/15 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy féltékeny rád? Hogy valamit jobban csinálsz, szebb vagy vagy bármi?
2013. júl. 26. 23:08
 6/15 anonim válasza:
Lehet, hogy féltékeny rád.
2013. júl. 26. 23:09
 7/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen irigy!

2 bátyám van, soha nem csesztettek.

2013. júl. 26. 23:10
 8/15 anonim válasza:
a testvéremmel ezért nem bírjuk elviselni már egymást 1 légtérben őrülj hogy nektek valamennyivel jobb a kapcsolatotok
2013. júl. 26. 23:10
 9/15 Froncsi válasza:

Nem ilyenek az idősebb testvérek! Nekem több is van belőlük, és apró civakodásokon kívül igenis szeretjük a másikat.

Ha a testvérek szeretik egymást akkor nem irigyek, hanem örülnek a másik sikereinek.

Nem tudom nálatok mi lehet a helyzet, hogy mióta is tart ez a fajta bántalmazás. Ha régóta megy, akkor nagyon nehéz ezen változtatni, mert a probléma gyökere is régre nyúlik vissza :/

2013. júl. 26. 23:11
 10/15 libamájaskrumpli válasza:
Rühellem a bátyámat mindíg azt kívánom bár lenne egy kisücsém én megvédeném játszanék vele segítenék neki ehelyett az én tesóm egy ostoba nyomorék aki nem segít soha folyton folyvást cseszeget.... nem normális komolyan mondom
2013. júl. 26. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!