Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van? Én szúrtam el?
Figyelt kérdés
Már két éve ismerek egy fiút aki mostanában elég furcsán viselkedik.Először első félévben folyton piszkált (pl.:birizgálta a hajamat,üvöltött nekem a suli másik végéből pedig tudja,hogy utálom ha ezt csinálják...stb.) aztán amikor elegem lett megmondtam neki a véleményemet.Ezután egy ideig hozzám sem szólt viszont folyton nézett.Bűntudatom lett,hogy gonosz voltam és megpróbáltam rendes lenni vele.Ezután megint köszöngetett meg próbált flörtölni és én meg végig rendes voltam vele.Aztán hallottam egyik fiú osztálytársamtól,hogy leribizett.Nem is zavart de rá egy héttel a barátnőm odaküldte az egyik fiú osztálytársamat,hogy megkérdezzen valamit tőle.Én a barátnőm mellett ültem és zenét hallgattam.Öt perc múlva jött vissza az osztálytársam és azt mondta,hogy a fiú lek*rvázott (engem) és közölte,hogy szopjam le.Fogalmam sincs miért de nagyon bánt.2013. jún. 14. 19:11
1/5 anonim válasza:
mi lenne ha lexarnád?
komolytalan egy pára
2/5 anonim válasza:
mi lenne ha oda mennél és meg kérdeznéd töle hogy ez mire jó?
ja meg postásoknak sose higgy a dolgokat szeretik elmásítani :D
3/5 anonim válasza:
komolytalan a srác, ne foglalkozz vele...majd kifog magának egy hasonló hülye lányt aztán azzal el lesz
4/5 anonim válasza:
sztem bejössz neki, csak mivel éretlen ezért nem tudja h kifejezni..:) próbálj meg vele beszélgetni, mert érzékeny az ilyen kisfiúk lelke :) ha neked is bejön akkor pedig bátorítsd, beszélgess vele sokat :)
5/5 anonim válasza:
Ne érdekeljen. Minden nő k*rva, akit nem dughatsz meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!