Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Akinek minimum 2 testvére...

Akinek minimum 2 testvére van! Ti gyerekként nem közösítettétek ki az egyik testvéreteket? Volt kedvenc testvéretek?

Figyelt kérdés
Nekem csak 1 testvérem van, nálunk ilyen nem áll fent, de akinek több testvére van, annál hogy van ez? Volt olyan testvéretek, akit gyerekként kiközösítettetek, és volt, akivel jobb kapcsolatotok volt? Létezik olyan, hogy a tesvérek egyformán szeretitek egymást? A korkülönbség ezt mennyiben befolyásolja?
2016. febr. 4. 13:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs kiközösítés, én vagyok a legidősebb es egyszeruen az öcsém és a húgom teljesen egy hullámhosszon vannak, én meg az ellentetuk vagyok. Ketten eleg jol elvannak általában, de veszekedni is szoktak eleget. 14/l tesóim 11f 8l
2016. febr. 20. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!