Hogyan nyithatnám fel a nővérem szemét, és adhatnék neki erőt, hogy legyen tartása?
A nővérem és a férje 1 éve házasok. A "kedves" sógorom 4 hónapja csalja a nővéremet,ez múlt héten derült ki,méghozzá olyan amatőr és börleszkbe illő módon,hogy az új nőjének szánt e-mailt véletlen a nővéremnek küldte el...
Ő kiborult teljesen és összeroppant,ennek dacára (!) még a sógorom kért 1 hónap haladékot,hogy mi legyen,szegénynek össze van zavarodva a pici lelke,nem tudja kit akar - jelszóval.
Nővéremnek nincs ereje kirakni,szó nélkül továbbra is mos,főz,takarít a "közös kanra". Én már az utazóbőröndjével vártam volna haza a sógoromat,ezt neki is elmondtam. Csakhogy ő a történtek dacára még szereti,pedig nem épp szép dolgok voltak abban az e-mailben,megmutatta,elolvastam... Hogy tudnám rábírni,hogy legyen önbecsülése,és ő mondja ki,hogy legyen vége? Jót akarok a nővéremnek,jobbat érdemelne,de ettől a helyzettől még a magány is jobb.
Baromi unalmasak ezek a minden kérdést szétoffoló kamukérdést huhogók! Kár,hogy nem lehet ezeket valahogy kitiltani.
Attól,hogy neked jó és szép az életed,más kerülhet olyan helyzetbe,amikor igenis annyira padlóra kerül,hofy megiszik egy üveg konyakot,na bumm!
Ha meg nagyon szerette a férjét,akkor kb most úgy érezheti az egész élete dőlt romba,örüljön aki még nem volt ilyen helyzetben!
Kérdező:
Akkor legalább annyi hogy a szüleitek adott esetben kitessékelhetik!
Utolsó: kb. negyedjére írtad le a paranoid válaszodat,szerintem lépj tovább,unalmas,ötödjére ne írd le,mert szerintem nem kíváncsi rá senki,a legkevésbé én! Ha kamukérdés,magadat köpöd szemen,hogy veszed a fáradságot,és tucatjára írod le UGYANAZT. :D
Privátban írogató,te is pihenhetsz,letiltottalak.
Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit akar. De a nővéred sajnos annyira maga alatt van, hogy képtelen normálisan gondolkodni, dönteni.
Szerintem nagyon jól csinálod, hogy próbálsz rá hatni. Később meg fogja köszönni. Egyszer én is voltam olyan helyzetben, amikor kb. a sárga földig aláztam magam egy pasi miatt. Utólag azt mondom, nagyon jó lett volna, ha akkor valaki jól megráz, és segít megszabadulni a pasitól, ha valaki mellettem lett volna, és segít helyretenni az önértékelésemet.
De persze senki sem akart beleavatkozni más életébe (akkor épp az enyémbe).
Támogasd a nővéredet. Ne megmondd, hogy mit csináljon, hanem tegyél fel neki sok kérdést. Az érvek leírása is egy jó ötlet...stb.
Jó lenne, ha belátná, hogy nem lehet olyan emberrel jövőt építeni, aki már az esküvő után 8 hónappal csalta. És még csak meg sem bánta.
"Ez persze nem azt jelenti, hogy én bele akarnék szólni."
Na ezt látjuk, hogy mennyire nem akarsz!
Amúgy fröcsögsz belőled a férfigyűlölet.
(Ezért is nincsen pasasod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!