Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Féltesók nagy korkülönbséggel....

Féltesók nagy korkülönbséggel. Hogyan lehet megkönnyíteni?

Figyelt kérdés

Babát várok új párkapcsolatban, és van már egy 9 éves gyermekem. A párommal nagyon jól kijönnek.

Olyanok tapasztalata érdekelne, akik számára ismerős ez a helyzet, bármelyik oldalról megéltek hasonló felállást.

2016. jan. 13. 12:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most, hogy így belegondolok, a tágabb családomban ennél jóval nagyobb (20 év!) korkülönbség is van, és jó tesók nagyon. :-)
2016. jan. 13. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
nos én 30 éves vagyok, de van egy 19 éves nagybátyám :) vele is jól kijövünk :D
2016. jan. 13. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia, én 14 voltam, mikor az öcsém született, az anyukánk közös, tehát egy háztartásban éltünk.

Én imádtam, az első perctől fürdettem, pelenkáztam, hordtam sétálni, játszóra, aztán később a húszas éveim elején múzeumba, moziba, eljött hozzám, ott aludt, egyszóval nagyon jól elvoltunk :)

A legnagyobb profit belőle az volt, hogy a saját lányom születésénél rutinosan láttam el a kórházban az újszülöttem, a szobatársaim csak pillogtak, hogy "de hát azt mondtad, első baba" :)

Igaz, egy 9 éves még jóval kisebb, de ha nem rendeled alá annyira a kicsinek a nagyot, ahogyan a tán második válaszoló apuka írta, akkor szerintem csak örömüket lelik majd egymásban.

Van egy egy évvel idősebb húgom is a másik szülőmtől, vele nem olyan szoros a kapcsolat sajnos, de azért ott is igyekszem.

32N

2016. jan. 14. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Jó tesók, nem ezt mondom, de tök más valakivel együtt felnőni, és halálosan összeveszni azon, hogy a társasjátékban ki van a zöld bábuval, mint 20 évesen pelenkázni egy újszülöttet.
2016. jan. 14. 16:53
 15/15 anonim válasza:
59%
Az egyetlen jó abban, hogy 10 év korkülönbség van az öcsém és közöttem, hogy látom, hogy ilyen anya mint az én anyám nem akarok lenni. Komolyan, nem tudom engem hogy nevelt fel.
2016. jan. 17. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!