Most miért nem értem a nővérem?
Nővéremnek volt egy 8 évig tartó kapcsolata,ami tegnap véget ért!
Na most a srác akivel együtt élt, az már a kapcsolat elején megcsalta,meg össze vissza hazudozott neki!Nővérem először a kapcs.elején el is hitte a hazugságait,de utánna szép lassan,minden kiderült.Meg az interneten, nem nézett semmi mást a srác,csak prostituált hirdetéseket.A végére a nővérem abba is belenyugodott.
Mindig kiderült,hogy van valakilye akihez csak szexelni járt,és amint a nővérem rájött,akkor egy pár napig mindig rendesen ment haza munkából nem volt semmi gond.Atán kezdte előröl az egészet.Mindig volt valami kifogása hogy miért nem ment haza időben.Az Tavaly szeptemberben,járt egy nőnek segiteni kertben stb.Még egyszer azt a nőt meg is hivták vendégségbe hozzájuk.Na aznap este a nővéremnek volt,egy furcsa érzése,a nővel kapcsolatban,Nővérem,belenézett a barátjának a telefonjába,10db sms volt benne amit nőtől kapott akihez jár segiteni,a 10 sms tartalma tömören annyi hogy az a nő hogy kivánja a nővérem barátját, meg reméli ha az sms-t olvassa akkor felál a,f...a stb.Az sms-ról a barátja nem szólt egy szót sem.Itt a nővérem elmondta a barátja szüleinek,hogy mi a helyzet, a srác szülei beszéltek a sráccal,de semmit sem segitett, a srác továbbra is járt a nőhöz.Na a végére a nővérem ebbe is beletörődött!Ez volt tavaly,ezalatt az 1 év alatt a sráccal mindtha megfordult volna a világ,annyi sokat hazudott,szinte minden szava az volt.Néha elment a haverjaival iszogatni,hazakeveredett másnap délbe stb.
Közöttem meg nővérem között nagyon sok volt a veszekedés,ez miatt mert mondtam neki hadja ott,meg nem lesz ez igy jó,ő nem hátha megváltozik.
Na most tegnap végett ért a kapcs.
A nővérem egésznap sir,meg szomorú! Igazából azt nem értem hogyan tudja szeretni még mindig.Mondta hiányzik h nem hivja fel stb Most már nem tudom mit mondjak,mondja én ne okoskodjak mert én nem értek semmit.
A nővéred valahol a lábtörlő és a kapcarongy között mozog.
Arra volt ó a pfának, hogy legyen tiszta ruha, kaja meg étel otthon és időnként egy lyuk is.
És az idiótája erre cseszett el 8 évet az életéből. pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!