A nővérem lassan 30 éves lesz. Szeretnék neki készíteni egy videót a születésnapjára. Tudtok adni ötletet?
Szeretnék valami róla szóló videót csinálni, ismerősöket is bevonni, hogy küldjenek jókívánságokat, stb.
Nézegettem pár youtube videót de onnan annyira nem tudtam inspirációt gyűjteni.
Csináltatok már hasonlót? Esetleg tudtok valami jó ötletet?
Igaz nem videót, de fotókönyvet készítettem.
A születéstől fogva időrendben tettem bele a képeket. Nagyobb események is szerepeltek benne, házasság kötés, gyermekszületés. És persze a rokonok, barátokkal közös képek is.
Szerintem ezt videóban is meg lehet csinálni. Zenével, zenékkel.
Akár írni is lehet egy-egy képhez.
Én elfogadom a véleményedet, de lenne hozzád egy kérdésem:
Hogyha valaki készítene neked egy ilyet, és látnád, hogy mennyi mindenki törődött veled, és mennyi időt meg energiát fektetett bele, akkor te csak húznád rá a szádat?
"Hogyha valaki készítene neked egy ilyet, és látnád, hogy mennyi mindenki törődött veled, és mennyi időt meg energiát fektetett bele, akkor te csak húznád rá a szádat?"
Jólneveltségböl, meg mert annyi munkát fektetett bele, megköszönném, esetleg akkor rögtön megnézném vele együtt - és utána elsüllyeszteném egy fiókba, és soha többé nem venném elö.
Nemek nem igazán pozitív, hoyg rólam van egy videó (vagy fényképalbum), nem vagyok annyira elfogult magamtól, hogy ez szabad idömben magamat csodáljam.
45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!