érdemes emiatt öngyilkos enni?
anyámék folyton azt mondják nekem hogy tesómat mindig bántom(ami nem igaz) és ha sír akkor apám folyton megver hiába nem én miattam.hiába monndja tesom is hogy nem miattam sir igy is megver.meg csúnyábban beszélnek velem mint a kutyával (ezt komolyan mondom nem metaforaként).elköltözni nem tudok mert apai ágrol papám meghalt mamám pedig uncsimmal lakik.anyai ágrol papám nem tud befogadni mert velük lakik a nevelt lánya és most szült nemrég.mamám anyai ágrol szintén halott.engem nem is szeretnek.le se szarják h mi van vlm folyton azzal piszkálnak amikor elmegyek itthonrol hogy biztos cigizni megyek (pedig nem).mindi tesom miatt kapok ki.arrol meg ne is beszéljnk, hogy amit én kérek várno kell honapokat hogy megkapjam, a saját pénzemből nem vehetek amit akarok, tesom meg amit kér megkapja 2 héten belül. mit csináljak? elegem van a családombol.
én:14éves vagyok
tesom:7éves
Rémes egy apád van. Az enyém is elég tapló tudott lenni Nem vert, de amúgy tök terror légkör volt.
14-5 éves korom körül én is gondolkodtam az öngyilkosságon, nem konkrétan miatta...
Már felnőtt lettem gyerekeim vannak, ne dobd el az életet, mert ANNYI minden jóból kimaradnál.
14 éves vagy, pár év múlva mindenképpen javulni fog a helyzeted, és akkor előtted az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!