Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Összeköltöztem a párommal, és...

Összeköltöztem a párommal, és folyton ilyen megjegyzéseket kapok, hogy kéne ezekre reagálni?

Figyelt kérdés
Pár hete költöztünk össze, be is jelentettük a családnak, szüleim örültek, kedvesek voltak, visszafogottak, támogatnak. Tesóm viszont ilyeneket mond, hogy ő sosem tudna együtt élni mással, fúj, mindig ott lesz egy másik ember, hogy lehet így élni, ő sosem tudna megtűrni így senkit sem, ez undorító. Nem foglalkoztam vele eleinte, elengedtem a fülem mellett, de most már zavar ez a szapulás.

2015. dec. 29. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Az az ő baja, hogy nem tud mással együtt élni. Valószínűleg irigy most rád, hogy van valakid és együtt is tudsz élni vele
2015. dec. 29. 10:47
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Csak irigy.
2015. dec. 29. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Ez csak irigyseg... ne foglalkozz vele!:)
2015. dec. 29. 10:56
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Hány éves a tesód? 12?
2015. dec. 29. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

igen, valóban csak irigy lehet.

bár az életkorát jó lenne tudni.

2015. dec. 29. 11:40
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Így kéne reagálni: tesókám az a te bajod, már elmondtad 1x. Ne ismételgesd önmagad.
2015. dec. 29. 11:50
 7/13 Andizsuzsi ***** válasza:
93%
Mondd meg neki, hogy ha anyádék is így gondolkodtak volna, akkor ő sehol sem lenne...
2015. dec. 29. 12:10
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Hány éves? Fiú/lány? Amúgy kiröhögném és nagy ívben letojnám. Valamint kívánnám neki, hogy legyen boldog élete egyedül és a kutya se nyissa rá az ajtó. Ennyi.
2015. dec. 29. 12:19
 9/13 anonim ***** válasza:
94%

Azért mert ő antiszociális, még másnak nem kell annak lennie.

Mondd meg neki, hogy meghallgattad egyszer a véleményét, de többször nem vagy kíváncsi rá.

2015. dec. 29. 12:24
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Megmondanám neki, hogy k..ára nem érdekel, hogy ő együtt tudna-e élni valakivel, mert nem őróla szól ez a dolog, hanem énrólam. Ha pedig még egyszer kéretlenül belepofázik a dolgaimba, úgy szájon vágom, hogy egy életre megtanulja, hogy az én életemet illetően neki KUSS a neve.

Bakker, még szüleimtől sem tűrnék el ilyet, nemhogy a tesómtól!

2015. dec. 29. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!