Utálnak a nővéreim. Mit tehetnék?
Juhúúúú, lepontoztak :D Csak erre vágytam! xDD!
#2: Akkor a kérdező csak magának ad egy pofont. Azután már amiatt is molesztálnák. Amúgy ha engem egy ilyen óvodás szintű, érzelmileg fejletlen ember molesztálna, csak rálegyintenék. Ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. Oké, hogy nővérek, de akkor is...
"Külön élnek tőletek? Ha nem, akkor máris találtál egy támadási felületet."
Es ettől mit valtoztattna a problémán.? A testvéri kapcsolaton??
Kérdező ezt ne tedd amit az első válaszoló irt.Csak olajat öntenél a tűzre,és nagyobb vitát halmoznal.
Ibkabb ülj le veluk es beszéld meg hogy neked ez mennyire rossz ...es ezzel csak fokozódik benned az az érzés hogy nem szeretnek a nővéreid.
Nekem is van "kis hugom 19eves" nekem mindig kicsi marad imádjuk egymast. Es mindent megbeszélünk tanacsot adok de nem szólok bele az életébe. De visszont azt tudni kell a hugom nagyon is tisztelettel van felém.
Lehet ez hinyzik belőled.....valamivel lehet kierdemelted a novereid viselkedését.
Hisz a kicsi hugit féltik szeretik.
Hidd el egy osszinte beszélgetést meger a testvéri kapcsolat.
Csak higaadtan onsd ki szívedet feléjük,hidd el ok is nyitni fognak feled hisz biztosan nen utalnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!