Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utálnak a nővéreim. Mit tehetnék?

Utálnak a nővéreim. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, az egyik nővérem 29, a másik 26 éves. Nagyon nehéz hogy ekkora a korkülönbség...Mindig kioktatnak, legyen szó bármiről. Nem élhetek normális életet, mert úgy gondolják, hogy én nem követhetek el hibákat és nem tanulhatok saját káromból...Túlságosan lenéznek. Akármit mondok vagy csinálok, megkapom, hogy "14 évesen..." Úgy érzem hogy pincsikutya módra kell viselkednem, borzasztó és senkinek sem kívánom ezt az érzést. Az idősebb folyton panaszkodik a fiatalabbnak rólam (holott az ég világon nem teszek semmit) és már tényleg utálnak. Már kezdem úgy érezni, hogy mindent megtennének hogy ne élhessek normális gyerekkort. Leírhatatlanul szar érzés...Irigylem azokat akiknek fiatalabb nagytesójuk van...Ők ketten persze nagyon jó kapcsolatban vannak, engem viszont mindenből kihagynak. Mindig. Akár egy vásárlásból, de egy egyszerű beszélgetésből is...Pedig én nagyon szeretem őket, próbálok beszélni velük, de egy szóval leintenek. Nagyon utálok miattuk itthon lenni, egyáltalán nem egyszerű. Mit tudnék tenni?

2015. nov. 27. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Külön élnek tőletek? Ha nem, akkor máris találtál egy támadási felületet.
2015. nov. 27. 15:37
 2/7 anonim válasza:
100%
mondtad már nekik, hogy így érzel?
2015. nov. 27. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Juhúúúú, lepontoztak :D Csak erre vágytam! xDD!

#2: Akkor a kérdező csak magának ad egy pofont. Azután már amiatt is molesztálnák. Amúgy ha engem egy ilyen óvodás szintű, érzelmileg fejletlen ember molesztálna, csak rálegyintenék. Ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. Oké, hogy nővérek, de akkor is...

2015. nov. 27. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:

"Külön élnek tőletek? Ha nem, akkor máris találtál egy támadási felületet."

Es ettől mit valtoztattna a problémán.? A testvéri kapcsolaton??

Kérdező ezt ne tedd amit az első válaszoló irt.Csak olajat öntenél a tűzre,és nagyobb vitát halmoznal.

Ibkabb ülj le veluk es beszéld meg hogy neked ez mennyire rossz ...es ezzel csak fokozódik benned az az érzés hogy nem szeretnek a nővéreid.

Nekem is van "kis hugom 19eves" nekem mindig kicsi marad imádjuk egymast. Es mindent megbeszélünk tanacsot adok de nem szólok bele az életébe. De visszont azt tudni kell a hugom nagyon is tisztelettel van felém.

Lehet ez hinyzik belőled.....valamivel lehet kierdemelted a novereid viselkedését.

Hisz a kicsi hugit féltik szeretik.

Hidd el egy osszinte beszélgetést meger a testvéri kapcsolat.

Csak higaadtan onsd ki szívedet feléjük,hidd el ok is nyitni fognak feled hisz biztosan nen utalnak!

2015. nov. 27. 18:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már beszélni velük erről, de mint mondtam, mindig egy szóval intéznek el...Amikor sikerült leülnünk beszélni akkor is csak szidtak, de számukra megérthetetlen a helyzetem. Tudják jól, hogy így érzek, de mégsem változtatnak a hozzáállásukon :/
2015. nov. 27. 22:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném őket támadni, mert mint mondtam, nagyon szeretem őket és én csak jó testvéri kapcsolatot szeretnék teremteni valahogy...Szinte egykének érzem magam:(
2015. nov. 28. 09:28
 7/7 anonim válasza:
a 2. válaszoló vagyok, jaa értem :( hát nem tudom mit lehetne tenni...próbálj velük beszélni még egyszer...mást nem igazán tehetsz
2015. nov. 29. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!