Egynemű testvéret! Szerintetek testvéretek neve szebb?
Figyelt kérdés
Akik nem egynemûek,szirintetek szép a testvéretek neve?2015. nov. 21. 12:10
11/13 anonim válasza:
Szerintem mindketten szép nevet kaptunk. Viszonylag hagyományosak,de nem régiesek, jóformán a világ minden pontján akad változatuk, amit ismernek, ezáltal praktikusak is. Nekem mindkettő tetszik, nem tudnék választani.
12/13 anonim válasza:
Nekem 1 növérem van és 2 húgom...Bellának hívnak és nekem nagyon tetszik ez a név.Növéremet Brigittának hívják,hát nem cserélném el ha lehetne se az enyémel de nagyon tetszik.A Gyopár nem tetszik,sose irigyeltem húgom emiatt, de az Orsolyát bármikor elcseréltem volna lehetett volna...be vallom az egyik húgom neve jobban tetszik mint a sajátom,szebb szerintem,a másiknak nem tetszik a neve, növéremé szép de szerintem nem jobb mint az enyém,de az a jó,hogy én annak ellenére, hogy jobban tetszik húgom neve az enyémet is nagyon szeretem
13/13 anonim válasza:
Én Anett vagyok,mai napig nem tetszik a nevem,anno sokszor a "Fehér anettkához" hasonlitottak..mármint "Anettkáztak+ amiről a falra mászo,Gyűlőlőm ezt!Bátyám Norbert...nekem semmi bajom a nevével tetszik is,meg nem is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!