Hogyan közöljem udvariasan, hogy nem akarok ingyen bébiszitter lenni, csak mert a tesóm elhízott?
"én annó 120 kilósan mentem, mozogtam, lovagoltam"
Na, ez már az állatkínzás kategória XD
Amúgy megmondod, hogy:
- nem érsz rá
- nincs kedved
- fáradt vagy
- a három egyszerre, vagy tetszőleges kombinációban
Az a baj, hogy a sztorinak egy vesztese tuti lesz: a gyerek. Én megértem, hogy neked ez így nem jó, de mégiscsak az unokaöcsédről vagy unokahúgodról van szó, amennyire lehet, vedd figyelembe az ő érdekeit is.
Egyébként meg megmondod tesódnak, hogy nagyon szívesen vigyázol a gyerekre, amíg ő a konditeremben van. :D
"Az a baj, hogy a sztorinak egy vesztese tuti lesz: a gyerek. Én megértem, hogy neked ez így nem jó, de mégiscsak az unokaöcsédről vagy unokahúgodról van szó, amennyire lehet, vedd figyelembe az ő érdekeit is."
Már bocsi, de ez nem lehet indok.
Ennyi erővel, ha az anyuka nem tud a gyerekének megvenni ezt meg azt, akkor rohan a tesóhoz, meg rokonokhoz, és akkor ők vegyenek meg mindent, intézzenek mindent, mert végül is rokonok.
Annyi, de annyiszor olvastam akármilyen témában olyat, hogy ezt ne tedd, így ne dönts, stb, stb, stb, mert a gyerek látja a kárát.
Viszont millió másik esetről is tudok és már-már saját bőrömön is tapasztaltam, hogy a gyerek volt mindig és mindenek előtt, aztán amikor úgy alakult, akkor a kedves kis gyerek a szülőt lesza....a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!