Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha nem szeretem...

Mit tegyek, ha nem szeretem az 1 eves hugomat?

Figyelt kérdés
13 vagyok, es van egy 1 eves hugom. Egy eve probalok kozeledni hozza, de nem megy, egyszeruen nem szeretem. Nem akarom megfogni, nem akarok hozza szolni, etetni stb. Nem tudom, mitol lehet ez?
2015. nov. 4. 12:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
58%

Most komolyan, mit kell bántani a kérdezőt? Legalább nem álszenteskedik. Lehet, hogy majd később fog kialakulni a szeretet, de lehet, hogy nem. Nem kell azért valakit elítélni, mert nem hozza lázba egy visító kisgyerek látványa.

Kedves kérdező, én is ugyanígy viselkednék, ha lenne kistesóm. Nem tudnék vele mit kezdeni, teljesen semleges lenne számomra.

El kéne már fogadni a társadalomnak, hogy minden ember más, és, hogy nem az elvárások szerint kéne élni az életet. Én úgy gondolom, hogy nincs veled semmi baj. :)

20/L

2015. nov. 4. 19:02
 22/30 A kérdező kommentje:
Igen 21, csak én kulturalt hangnemben írtam le.
2015. nov. 4. 19:03
 23/30 anonim ***** válasza:
63%

Figyelj, én 16 évesen nem tudtam mit kezdeni az unokahúgommal, sem 22 évesen... nem szeretem a gyerekeket, zavar, hogy sír, stb.

Most 27 leszek, de nincs változás, ha a kezembe adják, megfogom, de nem gügyögök, nem olvadok el, stb.

2015. nov. 4. 21:44
 24/30 anonim ***** válasza:
38%
a kérdésedbe még azt írod,hogy: " nem tudom mitől lehet ez?" de a lelkedmélyén te is tudod az okát-és végülis le is írtad! én azt tanácsolom mondd el anyukádnak,hogy mi az ami zavar vagy bánt téged. mert anyukádnak sem lehet könnnyű ez a szitu
2015. nov. 5. 11:11
 25/30 anonim ***** válasza:
83%

Csak azért tette fel a kérdést, mert érzi a nyomást a társadalom és a szülei által. Tudja, hogy kb senki nem fogadja el normálisként ezt a hozzáállást és kíváncsi mások mit gondolnak erről kívülállóként.

Én is így voltam. Nem örültem amikor anya bejelentette, hogy terhes és később sem. Soha nem akartam tesót magamnak. Most sem foglalkozom vele. Szeretni sem tudom, nem is próbálkozom. A szeretet vagy jön magától vagy nem. 18 év alatt nem jött.

2015. nov. 5. 13:57
 26/30 anonim ***** válasza:
25%
nekem felfoghatatlan hogy nem lehet szeretni egy kisbabát,főleg ha az a saját testvére
2015. nov. 5. 15:35
 27/30 anonim ***** válasza:
57%

Hát mondjuk úgy utolsó, hogy nem lehet mind a 7 milliárd ember egyforma...?

Az, hogy valaki kisbaba, nem jogosít fel a minden felől áradó szeretetre, nem egy érdem, ez csak egy állapot. Hitler is volt kisbaba meg a sorozatgyilkosok is. Persze a kisbaba nem tehet semmiről, de a szeretet kialakulását sem lehet irányítani.

2015. nov. 5. 17:36
 28/30 anonim ***** válasza:
52%

Persze h nem mindenki egyforma

. de ez màr több annàl hogy: nem érez túlàrado szeretetet.hiszen azt irja: nem akar hozzàérni hozzaszolni stb. Ha én lennêk az anyuka nagyon sokat beszélgetnék vele erről mert biztos lelki oka van!

2015. nov. 7. 07:18
 29/30 anonim ***** válasza:
27%
Sőt ő is azt irja az is zavarja h a testvere több figyelmet kap.. Szerintem teljesen egyértelmű a dolog hogy mi a probléma gyökere.
2015. nov. 7. 07:32
 30/30 anonim ***** válasza:
61%

Bátyám 16!! évvel idősebb nálam. Amióta tudta, hogy létezem-érkezem, azóta imád. Amikor katona volt, akkor is minden levelébe beleírta, hogy "sokszor puszilom a Hugicámat". Tudom, meg pár éve megtaláltam a leveleket, és elolvastam.

Féltékeny vagy. Mit vársz egy ekkora gyerektől? Mondja a neved, az öledbe akar mászni: ragaszkodik hozzád. Hidd el, lesz idő, amikor örülnél, ha ott lenne...de ha így folytatod nem lesz. Húgod is felnő, és észreveszi, hogy a nővére utálja. :(

2015. nov. 16. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!