Miért van az, hogy a nővérem simán kapott egy új laptopot, mert kért én meg évek könyörgöm érte és nem?
Figyelt kérdés
Kicsit igazságtalannak érzem. A nővérem szeptemberben kezdte az egyetemet. Minap megemlítette, hogy mennyivel könnyebb lenne neki egy laptopon tanulnia, mert kézzel írni fárasztó....pfff erre másnap anya mondta, hogy nézzék meg milyen laptopok vannak. Amit kinéztek, annál még egy drágábbat kapott, mert az eladó azt mondta, hogy az jobb, gyorsabb stb. 3 éve sírok egy saját számítógép vagy laptop után, de nem, minek, drága, nincs rá szükségem, fölösleges stb. 1 db asztali gépünk van, nagyrészt a szüleim használják, a nővérem a sajátját nem adja oda, mert vagy becipeli magával vagy egyetemre vagy a tanuláshoz kell neki. Szerintem manapság már nem olyan nagy szám, hogy mindenkinek van saját gépe vagy laptopja.2015. okt. 25. 23:54
21/25 anonim válasza:
Nem hisztek nekem kommentelők, mi, ezért pontoztok le? Még megvan az a gép, ha akarjátok, cseréljünk, tietek a P4, és használjátok azt, ha lepontozásban okosak vagytok! És nem volt okostelóm se, nehogy azt higgyétek...
22/25 anonim válasza:
Hová tűnnek a hozzászólásaim???
23/25 anonim válasza:
khm. Lepontozóknak üzenem: régi gép adatai:
Intel Pentium 4 1.5 ghz
256 mb ram- fejlesztve 768 mb-ra
20gb vinyó
32 megás videókártya
Majd megértitek a problémát... de kérdezőnek gondolom ilyenje sincs...
24/25 anonim válasza:
legendarymaster :D nem pontoztalak le és valószínűleg aki lepontozott sem azért, mert nem értett egyet/nem hitte el/stb, hanem brahiból.
Bennem csak egy kérdés merült fel:
Ha te kapsz zsebpénzt, 3 éve könyörögsz a laptopért... 3 év alatt nem sikerült összegyűjteni a zsebpénzed és megvenni? Amúgy igen nővérednek kell a laptop. Ez így van és nincs mihez kezdeni vele. Ha te is ekkora igényt érzel rá, akkor spórold össze.
25/25 anonim válasza:
Borzasztó gondok. Én pl. a mai napig egy 13 éves P4-es gépet használok 17 évesként, mert az anyagi helyzetünk nem engedi, örülünk ha egyáltalán van villany a házban. S nem nyafizok. Ha tényleg szükséged van egy laptopra, bár szerintem értelmesebb lenne egy használt asztali pc,ha nem mész el otthonról, ami jóval olcsóbb, mint egy laptop, menj el 1 hónapot nyáron diák munkázni, s máris lesz neked is saját pc-d.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!