Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon nem bírom az öcsém...

Nagyon nem bírom az öcsém feleségét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ki nem állhatom a csajt. Tipikus Miss Tökéletes. Kitűnő tanuló, egyetemre jár, ott is benne van a top-ban, sportol, megválogatja mit eszik. Két harapás lángosból már fáj a gyomra... Mindehhez a szép arc, a szőke haj, a kék szem, a tökéletes fogsor. Az anyja támogatja közben ezzel azzal, mert ugye az egyetem mellett nem dolgozik, illetve az öcsém is elhalmozza mindennel, ami jó. Éttermi vacsorák, hopp egy új laptop, hopp egy új telefon, az anyja sokat utazik, nem csak magának vásárol, ha lát valami ruhát megveszi neki. A hab a tortán, hogy normális és kedves. Nem tudom mi zavar benne, de nem tudok felülemelkedni rajta. Gondolom az , hogy még egy napot nem dolgozott életében, egész nap vagy az egyetemen van, vagy ül az öcsém kényelmes lakásában és tanul, mégis hullik az ölébe a jóság.
2015. okt. 24. 22:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem szeretnélek megbántani, de nagyon is hasonlítasz a fagyasztós nőre!
2015. okt. 26. 17:08
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hasonlít a fagyasztósra.

Kérdező, jobb ha szemmel tartod az öcséd feleségét, és nem engeded a húsaid közelébe, mert az ilyen csajok hajlamosak átrendezni őket...

2015. okt. 26. 21:30
 33/36 anonim ***** válasza:
Ki az a fagyasztós nő?
2015. okt. 26. 21:32
 34/36 anonim ***** válasza:
Na Kérdező, most aztán jól megmondták neked az emberek, milyen vagy te. Gondolkozz el a válaszokon. Bár, ha olyan rosszindulatú vagy, akkor gondolom, egyik füleden be, a másikon ki. Csodálkozol, hogy nem bírnak?
2015. okt. 26. 21:47
 35/36 anonim válasza:
18%

Szegény kérdező!!! Mi az hogy jól megkapta? Nem igaz hogy ti még nem voltatok ilyen helyzetben :o biztos vagyok benne hogy mindenki érezte már legalább egy fél percig hogy valaki sokkal jobb mint ő, mindent megkap és semmit se kell tennie. Mindenkinél van ilyen biztosan.

Először is attól hogy ő egy barbi (jelenleg orvosos kiszerelésben xd) aki most futott le a futószalagról, még neki is, igen kedves kérdező még neki is vannak hibái, csak az alig észre vehető. Nagybátyjám felesége egy kis picsi. De komolyan. Naponta posztolja a magamutogatósabbnál magamutogatósabb képeket a facebookra. Tökéletes alkat (bár mellben elég lapos de ezt észre se veszem ha a húgom nem mondja :D ) tökéletes mosoly, pénzelik a szülők, tudod mindenből a legjobb, annyira kényes a viselkedése hogy a nagybátyjám is haza küldte az esküvő utáni nap xd de közlöm hogy takarítóként dolgozik egy hotelben, az apja a kukásoknál dolgozik..szóval nem értem mire veri annyira :D nem vagyok rá már irígy eddig se nagyon voltam de rájöttem hogy az élet visszavág :) mert lehet akármilyen jó sorsa, szülei, férje, bármi mindig lesz valami ami ezt a harmóniát elrontja..én pl kiakadtam azon hogy az anyja

választotta az esküvői ruháját (ami kicsi is volt rá és teljesen kikeszdte a hasát )

Aztán mesélhetek még olyat is hogy nagyon de nagyon irígy voltam a legjobb barátnőmre, össze is vesztünk emiatt. Összehoztam egyik haverommal(aki, bevallom kicsit nekem is tetszett de nekem van párom akit nagyon szeretek és semmiért le nem cserélném) a barátnőm utána alig foglalkozott velem és a sulival, többet már nem az én tanácsaimat fogadja meg hanem az övét..ha hiányzott a suliból mert nem volt kedve bejönni az apja írt neki igazolást és kész le van zárva(engem a szüleim felakasztanának ha nem mennék, nem mintha lógni akarnék a suliból..csak zavar) folyton a pasijával lógott, megutáltam őt és a pasiját is..annyira tökéletesek együtt..kiegészítik egymást, a pasi kedves, humoros meg minden...de aztán elgondolkoztam és rájöttem hogy nem is olyan jó az a kapcsolat, rájöttem hogy az enyém sokkal jobb még akkor is ha nem illünk össze annyira a páromnal :) lassacskán rájöttem hogy nem is olyan tökéletesek együtt és hála istennek a barátnőm is kezd hiányolni engem :3

Aztán ott van még az unokatesóm..mindig is ellentétek voltunk holott nagyon is hasonlítunk külsőleg. Ő egy évvel idősebb...és ahogy levettem elég irígy rám..ha befestem a hajam megharagszik azért mert ő is ilyenre akarta festeni, ha nekem több barátnőm van szintén harag a vége. Én szerintem tipikusan az a lány vagyok aki próbál figyelni magára, próbál mindig csinos lenni de valahogy sosem érzi magát annak. Szép, dús hajam van, szép fogsorom( mostmár :) 1 évig volt fogszabim), a melleim kb közepesek, a derekam vékony és eredetileg szőke hajú, kék szemű vagyok. Neki nagy mellei vannak, símán tudna hódítani velük, nem úgy mint én. Van rajta egy kis felesleg de ha egy picit figyelne magára azt is megtudná oldani :) tök csini lehetne és nem kéne irígykednie rám. Lehet hogy úgy tűnik neki de az én életem se fenékig tejfel..nekem is tanulnom kell, és dolgozom is, plusz a család meg a haverok, néha már úgy érzem szétszakadok. :/

Próbáltam és remélem sikerült is elmondani a lényeget :D

Lehet bárki bármilyen gazdag, csinos, okos mindig és mindig vannak és lesznek hibái. Mindenkinek van hibája. Senki sem tökéletes.

Szoktál vele beszélgetni? Voltatok már közösen valahol? Próbáld megismerni :) kinézetből és néhány infóból nem lehet rendesen megítélni egy embert :) tapasztalat ;)

2015. okt. 31. 09:13
 36/36 anonim ***** válasza:

"Szegény kérdező!!! Mi az hogy jól megkapta? Nem igaz hogy ti még nem voltatok ilyen helyzetben :o "

-->Előző!

Normális emberek nem kerülnek ilyen helyzetbe. A Kérdező majd besárgul az irigységtől, ami inkább azt jelzi, hogy személyiségzavaros. Normális emberben ilyen nagyfokú irigység nincs, ez már fanatizmus.

2015. okt. 31. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!