Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon nem bírom az öcsém...

Nagyon nem bírom az öcsém feleségét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ki nem állhatom a csajt. Tipikus Miss Tökéletes. Kitűnő tanuló, egyetemre jár, ott is benne van a top-ban, sportol, megválogatja mit eszik. Két harapás lángosból már fáj a gyomra... Mindehhez a szép arc, a szőke haj, a kék szem, a tökéletes fogsor. Az anyja támogatja közben ezzel azzal, mert ugye az egyetem mellett nem dolgozik, illetve az öcsém is elhalmozza mindennel, ami jó. Éttermi vacsorák, hopp egy új laptop, hopp egy új telefon, az anyja sokat utazik, nem csak magának vásárol, ha lát valami ruhát megveszi neki. A hab a tortán, hogy normális és kedves. Nem tudom mi zavar benne, de nem tudok felülemelkedni rajta. Gondolom az , hogy még egy napot nem dolgozott életében, egész nap vagy az egyetemen van, vagy ül az öcsém kényelmes lakásában és tanul, mégis hullik az ölébe a jóság.
2015. okt. 24. 22:17
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
95%
Nem a tiéd a fagyasztóládás sztori? :D
2015. okt. 24. 22:21
 2/36 anonim ***** válasza:
95%
Vagy inkább az lehet a bajod, hogy mérhetetlenül irigy vagy. A csajra is, meg öcsédre is.
2015. okt. 24. 22:25
 3/36 anonim ***** válasza:
95%

"A hab a tortán, hogy normális és kedves."

A szemét görénye.

És te kérdező, mit csinálsz? mivel foglalkozol? Amikor nem ezzel a görénnyel, persze.

2015. okt. 24. 22:26
 4/36 anonim ***** válasza:
98%

Nekem is rögtön a húsos-csontos sztori ugrott be! =D

Kérdező, k_rvára semmi közöd hozzá. Lépj túl rajta, ennyi.

5/36 anonim ***** válasza:
 6/36 anonim ***** válasza:
98%
Nem vele van gondod,hanem magadal!
2015. okt. 24. 22:27
 7/36 anonim ***** válasza:
2015. okt. 24. 22:27
 8/36 anonim ***** válasza:
86%
Troll kérdés.
2015. okt. 24. 22:28
 9/36 anonim ***** válasza:
90%

Keress fel egy szakorvost, mert beteg vagy!

Ha igaz ez a sztori akkor is, ha nem, akkor is.

2015. okt. 24. 22:28
 10/36 A kérdező kommentje:
Az én testvéremnek lakása van és nem háza, illetve felesége nem barátnője.
2015. okt. 24. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!