Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon nem bírom az öcsém...

Nagyon nem bírom az öcsém feleségét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ki nem állhatom a csajt. Tipikus Miss Tökéletes. Kitűnő tanuló, egyetemre jár, ott is benne van a top-ban, sportol, megválogatja mit eszik. Két harapás lángosból már fáj a gyomra... Mindehhez a szép arc, a szőke haj, a kék szem, a tökéletes fogsor. Az anyja támogatja közben ezzel azzal, mert ugye az egyetem mellett nem dolgozik, illetve az öcsém is elhalmozza mindennel, ami jó. Éttermi vacsorák, hopp egy új laptop, hopp egy új telefon, az anyja sokat utazik, nem csak magának vásárol, ha lát valami ruhát megveszi neki. A hab a tortán, hogy normális és kedves. Nem tudom mi zavar benne, de nem tudok felülemelkedni rajta. Gondolom az , hogy még egy napot nem dolgozott életében, egész nap vagy az egyetemen van, vagy ül az öcsém kényelmes lakásában és tanul, mégis hullik az ölébe a jóság.
2015. okt. 24. 22:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező!

Le sem lehetne tagadni, hogy egy irigy, átlagos (vagy csúnyácska) rosszindulatú nő vagy, akit hihetetlenül zavar, hogy más lány szebb meg okosabb, mint ő. Ez van, fogadd el.

2015. okt. 25. 00:39
 22/36 anonim ***** válasza:
16%
Mi az 00:20 te is csúnya vagy? :-)
2015. okt. 25. 00:40
 23/36 anonim ***** válasza:
83%
20aska, nem igazságos az élet? Brühühühühü! Jajj mi lesz ha azt is megtudod, hogy nincs se mikulás se húsvéti nyuszi. Te szegény szegény árva, az a helyzet, hogy de, irigy vagy. Ha nem az unokatesódra akkor másra lennél irigy. És amúgy ezzel nincs is gond, hiszen az ember mindig vágyik a jobbra, de csak egy pontig. Viszont te meg a kérdező már kilóméterekkel lehagytátok ezt a pontot.
2015. okt. 25. 01:31
 24/36 anonim ***** válasza:
76%

A 20-as jól megkapta. :-) De egyébként, hogy kiemeljek valamit a hülyeségeiből, ezt írja:

"Ő sovány.Nemrég elintéztek neki egy hostess állást.

Én ezzel szemben örök küzdésben vagyok a kilóimmal."

-->Ez a buta nő azt gondolja, hogy aki hoszteszkedik, annak aranyból van az élet. Én pasi vagyok, és hoszteszkedtem, ez alapján azt tudom mondani, hogy elég kemény meló. Egyáltalán nem könnyű munka, csak annak látszik egy kívülálló számára.

2015. okt. 25. 01:36
 25/36 anonim ***** válasza:
80%

gondolom nincsenek ràszorulva, hogy elmenjen dolgozni egyetem mellett. de nyilván ha végez, ő is dolgozni fog. a leírás alapján nem egy pénz szívó, ingyen elő kur*va.

szerintem is irigy vagy, hogy tesòd a fiatalabb, és mégis megtalalta már a számára igazit.

foglalkozz a saját eleteddel

2015. okt. 25. 07:03
 26/36 anonim ***** válasza:
76%
utolsó vagyok. most olvastam, hogy orvosira jár. kb egész nap bent vagy az egyetemen, utana célszerű tanulni, hogy ne maradj le. ez nem olyan egyszerű. ha nincs ràszorulva, akkor minek menne el dolgozni? azért hogy rontson a teljesítményén az egyetemen? 400-500forintért òrànkét nem éri meg diàkmunkàzni szerintem, hogyha jól élnek most is. főleg orvosi mellett. majd jönnek a szakmai gyakorlatok. ezek többet érnek, mint hogy elmenjen egy gyárba a szalag mellé. szerintem. de nem a te feladatod megitelni, es nem is a miénk. továbbra is tartom a véleményem, hogy nem egy kitartott nő lesz belőle örökre. lehet idővel többet keres majd, mint a tesòd
2015. okt. 25. 07:11
 27/36 anonim ***** válasza:
88%
Te féltékeny vagy, nem is kicsit.
2015. okt. 25. 09:32
 28/36 anonim ***** válasza:
80%

Magyarul féltékny vagy és irigy...

Minek akarsz versenyezni vele? Minek és kinek akarsz jobb lenni nála..?

Ez a keserűség kiül az arcodra, jellemedre..

Tudod igazán jó dolgok a jó emberekkel történnek.. Légy jó

2015. okt. 25. 10:33
 29/36 anonim ***** válasza:
33%

00:20

Gondolom,hogy nem az unokahugi tehet arról,hogy a fogaid nincsenek rendben, a hajad zsirosodik stb.Vagy ez az unokahugi varázslattal rendelkezik,hogy neked ne sikerüljön semmi sem az életben?!

Az emberek miért mást okolnak,ha nekik nem sikerül valami, ezt magyarázná már meg valaki.

2015. okt. 25. 11:03
 30/36 anonim ***** válasza:
66%

20-aska, mar sokaktol megkaptad, csak annyit, "inteligensnek" bátran mondd magad továbbra is, az intelligenciát pedig hagyd másnak.

Kérdező: az ilyen érzések mögött az lapul, hogy nem hisszük magunkat ertekesnek, nem szeretjük magunkat, es belőlünk a bulvárlapok sugallta siker- es boldogság-összetevőknek.

2015. okt. 25. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!