Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a tesóim idegesí...

Okosak kisaszonny kérdése:

Mit tegyek ha a tesóim idegesítenek?

Figyelt kérdés

A nagyobbik 4 a kisebbik 2 éves és lányok. Nem hagyják hogy egyedül legyek, hogy pihenjek és még sok más gond!!!!!!!

10/L

2015. okt. 23. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát, ha nekem kellene csak 1 oldalt megtanulni másnapra, akkor én szerintem az örömtől sírnék :D lesz ez még szarabb, ne aggódj
2015. okt. 24. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem is idegesìt a 2 éves öcsém,szòltam anyának mindig, hogy vigye kicsit magával. Most azonban hiányzik a sikitàsa idegeitése hisz 15 éves kollègiumista vagyok. Te korodba 7 oldal leckét kaptunk egyik naprol a másikra.Kell velük is foglalkozz hisz még kicsik.Anyudat kérd meg vigye magával egy másik szóbába ha tanulnod kell. 15/L
2015. okt. 25. 13:36
 13/14 anonim válasza:

Szia.

Hetevvel ezelott nekem is volt ilyen gondom ,de valahogy mindig megoldottuk.Szolj anyukadnak hogy vigyazzon a tesoidra,biztosan megfogja erteni hogy tanulnod kell.

2015. okt. 28. 14:59
 14/14 anonim ***** válasza:
10.-nek üzenem hogy az igen ember takarodjon el ! Meg az ilyen embereket küldik el melegebb éghajlatra !
2015. okt. 31. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!