Én is 30-at mondanék, utolsó, esetleg 28-at. Voltak fiatalabb barátnőim, középkorú vagyok, elég t*knyosak voltak, nem tudtam nagyon mit kezdeni velük. Érettlenek. Attól, hogy valaki 19-20, még nem nő, ebben egész biztos vagyok. De most nem ez a lényeg.
2015. okt. 16. 00:33
32/37 anonim válasza:
Én 21
Tesóm 24
Mindketten lányok vagyunk. Nekünk gyerekkorunk óta rossz kapcsolatunk van. Általában fél napot egybe nehezen viselünk el egymás mellett mert annyira más temperamentumunk van
2015. okt. 18. 11:02
33/37 Tobi Hurwitz válasza:
16/N
5 testvérem van, 4 öcsém 1 hugom.
Fiu 15 eves, masik 13, ikrek 11 hugom 6 eves.
Nagyon jo a kapcsolatunk.
A 13 eves ocsemmel sokszor elmegyek setalni a dunahoz beszrelgetni :)
2015. okt. 18. 12:19
34/37 anonim válasza:
Nekem nincs testvérem, egyke vagyok. 26/F
2015. okt. 19. 03:42
35/37 anonim válasza:
En lany vagyok es van egy 3 evvel fiatalabb fiutestverem. Kapcsolatunk eleg viharos, sokat veszekszunk, de azert eleg jol kijovunk egymassal. Jol el tudunk beszelgetni szinte barmirol bar azt egyikunk sem ismerne el nyilvanosan,hogy kedveli a masikat :P
2015. okt. 28. 19:03
36/37 anonim válasza:
kettő nővérem és egy bátyám van, 6, 2 és 4 évvel idősebbek nálam. a fiatalabbik nővéremmel és bátyámmal nagyon jó a kapcsolatunk. az idősebbik nővéremet viszont nem kedvelem túlzottan, semmi durvaság, csak ezt folyamatosan értékeltetem vele.
2015. nov. 2. 16:45
37/37 anonim válasza:
2 testvérem van.
Én 15f
Báttyám 18f
Nővérem 21n
3 évente születtünk.
Báttyám Magyarországon él apámmal, én anyámmal+pasiával, és nővéremmel Angliában.
(Szüleim elváltak mikor 6 éves voltam)
És anyám élettársának van egy fia (15f) aki az anyjával él (most senki nem tudja hol lakik, állítólag már németbe..) de vele viszont sose volt olyan közeli a kapcsolat, mindig évente találkoztunk, de hisztis, hazudós, túl gyerekes volt stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!