Hány testvéretek van? Milyen a kapcsolatotok? Hány év van köztetek? Milyen nemüek vagytok?
Egy húgom van, picivel több, mint 2 év van köztünk.
Imádjuk egymást, bár szoktunk vitatkozni még így is, hogy már nem élünk együtt, de nem telik el nap, hogy ne beszélnénk. Nagyon más személyiségek vagyunk. Sokan mondják, hogy nagyon hasonlítunk, de többen vannak azok, akik szerint nem... :) Fene se tudja. :) Örülök, hogy Ő a testvérem!
Én: 30N
Tesóm: 28N
Én 18 vagyok
Bátyám 28, nővérem 24 és félnővérem 34
Nekünk jó a kapcsolatunk :)
23 éves lány vagyok, van egy 7 évvel idősebb nővérem.
Még kisiskolás koromban rossz volt a viszonyunk, verekedtünk stb. De utána meg nagyon jóban lettünk. Kb. ő az egyetlen barátnőm. Sokat játszottunk, mindig kitaláltunk valami kreatív elfoglaltságot, sose unatkoztunk együtt. Ha egyke lennék, nem lenne senkim a páromon kívül. Úgyhogy én emiatt is szeretnék két gyereket, bár a szülés gondolata egyelőre nem vonz túlzottan.
22 éves nő vagyok. Van 2 féltestvérem anyai ágról, és 1 édestestvérem.
Az idősebb féltesóm 37 éves nő, 15 év korkülönbség van köztünk, de nagyon fiatalos, jól kijövünk, sok dologban támogat engem.
A fiatalabb féltestvérem 35 éves férfi, 13 év van közöttünk. Elég messze lakunk egymástól, ritkán beszélünk egymással.
Az édestestvérem 19 éves nő, ő 3 évvel fiatalabb nálam. Régebben sok vitánk volt, de már jól kijövünk egymással, gyakran találkozunk.
van egy bátyám és egy húgom. A húgom 5 éves, a bátyám 25, én 21N, mindkettővel jó a kapcsolatom. A bátyám a legjobb barátom, nagyon szeretjük egymást, és emlékeim szerint ez mindig így is volt. A húgunk még nagyon kicsi, vele csak jóban lehet lenni.
Azzal szoktunk trollkodni, hogy ketten elvisszük a kicsit játszóterezni vagy sétálni, és előadjuk, hogy a mi gyerekünk. Olyanokat szoktak nézni rajtunk! Főleg az öreglányok arckifejezései viccesek.
Én 25/F
Húgom 21/N
Nagyon jó a kapcsolatunk. Ő a család "bohóca" mindenkit meg tud nevettetni, ontja magából a sok hülyeséget. Megtudok vele minden problémát beszélni. Ami a szívén az a száján, sokszor kapok tőle letolást. Jobb testvért nem is kívánhatnék magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!