Amióta új munka hellyen dolgozik a báttyám nagyon furcsán viselkedik. Mi lehet ez?
1. Folyton folyvást a pénzről beszél, hogy mennyit keres,mennyi prémiumot kapott stb.
Neki mindenre van pénze, megse érez százezer forint kiadást zsebből.
2. Azóta nyilvánosan mások előtt el fingja magát,vagy büfögi. Poénra véve a dolgot...
3. A család tagjai nem számíthatnak rá mint régen... mármint de segit felrakni egy függönyt pl. ha megfizetem a munka költségét, egyébként nem.
4. Levegőnek nézz az utcán. Volt olyan,hogy teljesen véletlenül találkoztunk, de köszönés nélkül elsétált melletem. Ugyanezt müveli társaságban is, nem szól hozzám, nem mutat be a barátainak.
Söt, eltitkol a barátai elől.
5. Természetesen vendégségbe nem mehetek hozzá, mert pénz keres, nem ér rá...
De ezzel szemben ő eljön hozzám, ha erre jár...
Szerintetek miért viselkedik így?
10 hol van az előírva, hogy a modern világban lehet hülyének lenni? Eszem megáll... Érdekes... Én is gyakran írok mobilról de nincs gond az írásommal. Ne arra fogd már a tudatlanságodat.
Tényleg az a baj, hogy a környezetben lévő eszközök egyre okosabbak az emberek meg egyre hülyébbek... De hogy meg is magyarázza az már a vég.
1. Az írás készség nem függ össze az inteligenciával.
Van aki diplomásként is hülye.
2. Nem érdemes ide kérdést kiírni, mert az a gyanum, hogy iskolások írják a válaszokat.
3.Az offolás tilos! Jelentve lesztek a moderrátonál.
4. Ha ennyire számít nektek az írás, kérjétek, hogy legyen ilyen jellegű topic.
5. El árúljak egy titkot? Az érettségin nem nézték a helyesírásomat, mert diszgráfiás vagyok. Ennek ellenére jobban írok, mint azok, akik nem szenvednek semmilyen diszes részképesség zavarban!
Attól még, hogy szerintetek ilyen hülye vagyok, nekem is kijárt volna legalább egy minimális kedvesség és egy normális válasz a kérdésemre tőletek.
Ezen kellene elgondolkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!