Amióta új munka hellyen dolgozik a báttyám nagyon furcsán viselkedik. Mi lehet ez?
1. Folyton folyvást a pénzről beszél, hogy mennyit keres,mennyi prémiumot kapott stb.
Neki mindenre van pénze, megse érez százezer forint kiadást zsebből.
2. Azóta nyilvánosan mások előtt el fingja magát,vagy büfögi. Poénra véve a dolgot...
3. A család tagjai nem számíthatnak rá mint régen... mármint de segit felrakni egy függönyt pl. ha megfizetem a munka költségét, egyébként nem.
4. Levegőnek nézz az utcán. Volt olyan,hogy teljesen véletlenül találkoztunk, de köszönés nélkül elsétált melletem. Ugyanezt müveli társaságban is, nem szól hozzám, nem mutat be a barátainak.
Söt, eltitkol a barátai elől.
5. Természetesen vendégségbe nem mehetek hozzá, mert pénz keres, nem ér rá...
De ezzel szemben ő eljön hozzám, ha erre jár...
Szerintetek miért viselkedik így?
Hany eves vagy?
Inkabb gyakorold a helyesirast!!
Mobil telefonnal írtam ki a kérdést és nem látom a betüktől, hogy mit írok!
Annyi, hogy beszélni nem lehet vele, mert hazudik. Megmagyaráz mindent, sőt még azt is megmagyarázza, hogy én mit gondolok...
Én 23 éves vagyok, a barátommal lakom együtt, két házzal odéb a báttyámtól.
Ezért furcsa nekem a szituáció, hogy levegőnek néz...
A barátommal nincsenek annyira jóba, de ő akkor sem ér rá, mikor egyedül vagyok otthon.
A szüleinkkel jó a viszonyunk, mindkettőnknek...
Bár anyukámat meglátogatni sem ér rá, pedig még kocsija is van.
Nem tudom hol dolgozik azt nem mondta, se azt, hogy mennyit keres.
Nem tudom hol és mit csinál...
"Fogadjunk", hogy Ti is vétenétek pár mondat után helyesírási hibát !
Vagy a téma érdekeljen titeket, vagy a helyesírás...
Rossz társágba keveredhetett a bátyád. Remélhetőleg valami normális munkahelye van, de elég érdekes...Szerintem.
Nálad meg hol vannak az ékezetek?
A magyar nyelvben ékezeteket használunk. Minden szó hibás a mondataidban.
Négyes, ötös tanuló voltam mindig is nyelvtanból. Csak akkor még nem léteztek okostelefonok.
Egyébként is már kijártam az iskolát. Nagyon ritkán írok papírra szöveget, mindent számítógépen kell ma már beadni. Arra meg ott a word hibajavító...
Ez van, szokd meg! Ez az új modern világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!