Hogy mondjam meg neki anelkul hogy megbantanam?
Ballagasom utan diszkóba megyunk a barátnőimmel es joban vannak a húgommal, a tudtom nelkul pedig ot is meghivtak o pedig jonni akar. Hogy mondjam meg neki hogy én annyira nem orulok ennek es jobb szerenem ha otthon maradna?
18/L
Ahogy ide leírtad.
-Húgi, én annyira nem örülök ennek és jobb szeretném ha otthon maradnál-
De miért? A barátnőid jóban vannak húgoddal, elhívták.
Akkor te miért nem akarod? Miért nem lehetnek ők jóban?
Ha pl. egyébként nem lennének jóban, akkor megérteném, hogy nem akarod, hogy menjen. De így végül is ők is barátnők. Ez olyan, mintha egy barátnőt kizárnál a társaságból. Ő nem tehet róla, hogy a húgod.
Igen, elnézést, szalagavató lesz, mindig félre mondom/írom :D
Először is, kedves (azt hiszem) negyedik hozzászóló. Abban kértem segítséget, hogy megmondjam neki, nem szeretném, ha velünk jönne, ha nincs a kérdésemhez kapcsolódó, értelmes válaszod, akkor inkább ne is írj.
Másodszor pedig, a buli listás és azokat engedik be, akiket mi akarunk, erre az egy éjszakara mi kibéreltük és nem szabtak korhatárt. (Jó, egyértelműen 10 éveseket nem fogunk beengedni.)
Harmadszor pedig, a húgom 14 éves és az osztályomban tetszik neki az egyik srác. Elsősorban attól szeretném megvédeni, hogy ne kelljen egész este azt bámulnia, hogy más lányokkal táncol. 14 évesen pedig nem szeretném, ha a barátnőimtől látna rossz példát és ő is így kezdene el bulizni.
Mondd meg neki, hogy te ezt nem tartod jó ötletnek. Meg hát ott már ugye a többségetek 18 és akkor már van pia is. A húgodat meg nem figyelheted állandóan, hogy ne igyon. Ha nagyon erősködik, akkor elköhintheted a szüleidnek, hogy itt már alkohol is, van te pedig nem akarsz a húgod gardedámja lenni, mikor ez a te estéd lenne.
Mondjuk emiatt tuti megorrolna rád a húgod, ezért ezt az utat nem is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!