Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem irigy rám?!

A nővérem irigy rám?!

Figyelt kérdés
Nővérem 19 éves én 14, hatosztályos gimnáziumba járok, most kezdtem a második évemet. Szorgalmas jó tanuló vagyok, ő 16 évesen ott hagyta a szakiskolát. Azóta csak otthon van, beiratkozott estin érettségizni, de egy félév után megunta, amikor anyáék felhánytorgatják neki, ezeket, meg hogy példát vehetne rólam, állandóan csak hisztizik, hogy persze, mert az ő kis szeretett húgocskája mennyire tökéletes, meg hogy én mennyi mindent megkapok, míg ő szinte csak a szükséges dolgokat. Ha anyáék nem látják, mindig belém köt, hol direkt a magnót bömbölteti hangosan, amikor tanulnék, hol akkor jön rá a takarítás, vagy állandóan beszólogat, hogy tanulj, mert nem leszel anyáék kicsi lánykája. Volt, hogy a tankönyveimet, füzeteimet eldugta, vagy szándékosan belefirkált. Mindenféleképpen próbál idegesíteni, nagyon kivagyok már tőle, nem tudom, hogy miért engem hibáztat, meg miért irigy rám,neki is volt lehetősége tanulni, nem tette meg.

2015. szept. 21. 06:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%

"Nővéremnek az a baja, hogy egyszerűen türelmetlen, nem lusta, csak egy idő után elunja a munkát hamar. A tanulással is ugyanez a helyzet, ha valami nem sikerül neki elsőre, akkor feladja, hogy ez úgyse fog menni. "

A szülei szavát papagájként ismétlő bezzeg-gyerek lehetsz. Sajnálom a nővéredet a családja miatt.

2016. jan. 1. 09:57
 22/22 A kérdező kommentje:
Biztos így van, de ezt a választ valahogy nem értem.
2016. jan. 1. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!