Miért ilyen irigy a növérem?
Pasimmal már fél éve együtt vagyunk, de a növérem már pár hónapja ki nem állhatja öt. Pedig nem tettünk a növérem ellen semmi rosszat, s egyszerüen látszik rajta hogy irigy a kapcsolatunkra, hogy milyen boldogok vagyunk, mennyire szeretjük egymást. Pasim vette észre hogy milyen irigy ránk. Arra is gondultunk már hogy lehet növéremnek bejön a pasim, s ezért nem birja kiállni öt :D..
Növéremnek pár hónappal ezelött ért véget az egy éves kapcsolatja, azóta nem volt neki semmi komoly, kideritettem hogy azóta mióta szakitottak, "üresnek" érzi magát.
Ha elhiv a növérem hogy menjünk el valahova kettesben, akkor nem mindig akarok vele menni, mert egyszerüen mindig csak a pasimmal szeretnék lenni.
Néha jól elbeszélgetek/viccelödök a növéremmel, de másnap vagy pár óra mulva már (megint) durcis velem, akármit is kérdezek töle.
Nem szeretem ha ugy öltözik fel, hogy "kilógnak" a mellei a felsöböl, vagy kis rövidnadrág/szoknya hogy kivan a "segge", s mondtam is neki, hogyha normálisan felöltözik akkor kimegyek vele, de nem izgatja ez öt.
Sok pasival irogat/flörtölget a neten, meg adogatja a teló-számát is. Olyan "olcsónak" tünik a szememben. 22éves amugy.
S a pasim sem szereti, ha növéremmel megyek valahova, aki ugy néz ki mint valami cica-baba.
Pasim 25, én pedig 18.
Vajon miért irigy a növérem a kapcsolatomra? :(
Nekem ez az elsö kapcsolatom, igazi szerelemmel.
" Ha elhiv a növérem hogy menjünk el valahova kettesben, akkor nem mindig akarok vele menni, mert egyszerüen mindig csak a pasimmal szeretnék lenni. "
a probléma itt kezdődik, egyszerűen le se sz@rod szerencsétlent, több ilyen barátnőm van (illetve volt)
majd kinövöd
"már fél éve együtt vagyunk" :D:D Majd rájössz, hogy az első szerelem nagyon is mulandó. Még csak tizenéves vagy, lesz még jó pár férfi az életedben. Az elsőből meg nemhogy a szerelem érzése nem marad meg benned, de egy-két új élmény új fiúkkal és már egy jó emléked sem lesz, csak foszlányok, igazi érzelmi emlékek nem. Mondom ezt 5 év első nagy szerelem után.
Foglalkozz inkább a családoddal. A pasik jönnek-mennek. Talán 7-8 év múlva lesz valódi szerelmed is.
Ó, jaj, nem a kapcsolatodra irigy, te kis butus, csak veled akarna lenni. De az ilyen megjegyzések után: "Ha elhiv a növérem hogy menjünk el valahova kettesben, akkor nem mindig akarok vele menni, mert egyszerüen mindig csak a pasimmal szeretnék lenni." nem lesz ám kihez futni, ha az első igazi szerelmed kidob!
Nagyon megérdemelnéd, hogy akkor meg ő sz.rjon a fejedre.
Úgy öltözik, ahogy akar, neked semmi közöd hozzá. Az én húgomnak is teljesen eltérő a stílusa, mint nekem, de nem azért vagyok vele, ahogy kinéz, hanem mert jól érzem magam a társaságában.
Szóval nem irigy. Kinek kéne olyan kapcsolat, ahol éjjel nappal egymáson lógnak, meg a pasi "nem szereti" ha a nővérével van a lány?! Elárulom: senkinek.
De sok boldogságot!
Nem biztos, hogy irigy, egyszerűen valamiért nem szimpatikus neki a srác.
Amíg egy fedél alatt éltek, addig el kell fogadni, hogy nem biztos, hogy mindenkinek szimpatikus a választottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!