Mit csináljak? Az öcsém nagyon idegesít és zavar
Az öcsémnek, aki 15 éves mellettem van a szobája és mivel gipszkarton falaink vannak minden áthallatszik. 3-10-ig egyfolytában számítógépezik úgy, hogy közben beszélget a haverjaival fülhallgatón keresztül. Ordítva ocsmány szavakat használna. Ráadásul közben gitározik is erősítővel, ami szintén nagyon hangos.
Ez a dolog kb. 2 éve megy és amikor hazaérek bemegyek a szobámba és hallom, hogy ordít mellettem olyan ideges leszek, hogy rámjön az idegroham, tanulni nem tudok se se sehova koncentrálni. Már szinte sírhatnékom van tőle, hogy az ő ocsmány beszédét kell hallgatnom egész álló nap.( Hétvégén mégjobb akkor reggel nyolctól kb. éjfélig hallgatom.
Mit csimáljak? Hiába szólok neki, leszarja elküld a fenébe( szépen szólva ) Nekem nagyon fontos lenne tanulnom, de így nem tudok mert teljesen elvonja a figyelmem és ideges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!