Nos, az van, hogy tesóm nagyon szeretett volna egy macskát, és ezt nevelőapàmtól meg is kapta. Nos másnap már leszarta a macskàt, nem eteti nem itatja alig foglalkozik vele. Szüleim pedig megmondtàk, hogy nem fognak vele, foglalkozni. Én nem Nagyon szeretem a macskákat, de őt nagyon megszerettem. Én jàtszok vele (szinte) mindig, etetem, itatom. Nos egyszer ràmordított, hogy én hogy merek az ő macskàjával foglalkozni. De ha nem foglalkoznék vele, akkor már a 3. Napot se élné túl nàlunk?
Hány éves a tesód? Szüleidnek kellene egyébként határozottan fellépni, és közölni, hogy a macskát elajándékozzák, ha nem hajlandó vele foglalkozni.
2015. szept. 15. 18:59
2/7 anonim válasza:
Ez azért lehet, mert a tesód felelőtlen, nem akart gondoskodni a macskáról, csak játéknak gondolta, az a része már nem tetszik neki, hogy gondoskodni kellene róla, ezért nem foglalkozik vele. Az ilyennek nem való háziállat, szerintem adjátok örökbe a macskát, ha te sem akarod megtartani. Amúgy hány éves a tesód?
2015. szept. 15. 19:00
3/7 A kérdező kommentje:
8 éves a tesóm. Szüleim magasról leszarjàk. Néha(!) adnak neki enni.
Eladni nem akarom mert nagyon megszerettem.
2015. szept. 15. 19:02
4/7 anonim válasza:
Akkor nevelgesd továbbra is. Tesóddal ne foglalkozz, ha te foglalkozol a macskával, téged fog szeretni, és gazdájának tekinteni, nem a tesódat. Anyukádéktól meg ez nem volt valami jó ötlet, hogy egy kismacskát adtak egy 8 éves gyereknek, akiben a felelősség magával szemben sem alakult ki, nemhogy még egy élőlény iránt is..
2015. szept. 15. 19:07
5/7 anonim válasza:
Akkor megprobalnak ugy ramenni, higy gyere teso megmutatom, hogyan kell vele foglalkozni es együtt adnatok neki inni simogatnatok, de persze ez nem felteltlenül egyik percről a masikra fog működni
2015. szept. 15. 19:10
6/7 anonim válasza:
Fogadd örökbe a cicát, és ne hagyd, hogy ey nyolc éves nyikhaj dirigáljon. A jelek szerint elég érett vagy, állj a sarkadra. Később nég a fejedre nőhet az a kis pukkancs, ha hagyod.
2015. szept. 15. 20:41
7/7 anonim válasza:
8 évesen a gyerekek többsége felelőtlen és fogalma sincs arról, hogy mit akar, mit nem.
Gondoskodj a macskáról továbbra is, esetleg próbálj erről beszélni a szüleiddel. (részükről nagyon felelőtlen döntés volt, hogy egy 8 éves kisgyereknek megengedték, hogy tartson macskát).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!