A tesom hisztis, sokat nyafog mit tegyek. Bovebben lent?!
13/L vagyok a tesom 8/L.. Ez alapbol nagy korkulonbseg, jo lehet van nagyobb is... Mivel, ugymond kamaszodok es ezt teljesseggel meg is elem, csak mas formaban. En az a tipus vagyok aki orakra kepes bevonulni a szobajaba, hogy olvasson, zenet hallgasson vagy egyszeruen csak gondolkodjon csendben, egyedul. Kirandulni viszont szeretek, taborokba jarok es annak ellenere, hogy nem igazan vagyok "bulizos" tipus imadok sportolni(suli idoben van edzesem)... A tesom teljesseggel az en ellentetm, marmint annyit szaladgal es ugral es visit, polo: A szobabol kimegyek a konyhaba es ahogy meglat elkezd visitani ; elkezdem csikizni erre o ut es rug en nem hagyo m magam, holott 5 es fel evvel nagyobb vagyok eredetileg tobb eszem kene legyen, es igy kirobban a verekedes ; jatszunk kint az udvaron locsoljuk egymast es azert kezd el sirni, mert en nagyobb vedret tartok a kezemben es ennek kovetkezteben tobb viz megy ra ; ha megutom (mindig szandekkal teszem, de az okok jogosak pl: eltepi a cuccaim, felhasznalja a cuccaim anelkul, h szoljon stb) elkezd mindig hangosan sirni es meghangosabban es mar ordit, hogy tudjon bearulni anyanal es hiaba csititgatom annal hangosabban ariazik ; ha megkerem valamire (pl: hozzon nekem egy pohar vizet, vagy mittomen' menjen adjon a kutyanak vizet, mert en mosogatok, vagy massal vagyok elfoglalva, esetleg melegitsen a macsekeknek tejet, vagy takaritsa le az asztalom a cuccaitol legrosszabb esetben megkerem a portorlesre) mindig azzal jon, hogy miert o?, hogy en miert nem tudok felallni? mert tul lusta vagyok! es ha azt mondom, hogy nyugodtan csinalja meg, vagy komolyan ott fogok allni mellette amig meg nem csinalja, vagy addig fogom "tepni a hajat" amig meg nem csinalja, nos ennek a kovetkezmenye az, hogy elkezdi a labat csapdosni a foldhoz es hisztizni kezd, harpiat megszegyenito eles hangon. Meg egyertelmuen visit!!! Nagyon hangosan..
En mar arra a variaciora is gondoltam, hogy mikor ilyen kitoresek vannak soron, akkor fogok egy jo nagy csupor vizet es szembe ontom... Kerlek, adjatok tanacsot, mit csinaljak? Tudom, hogy 13 evesen homalyosan latjuk a vilagot vagy mi, de sokszor mar kolosszusokkal jobban van eltorzulva az arcom, a megszokottnal, ugy nezem a tesomat, hogy en most mit is csinalhatnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!